Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 15 april keert Serra’s Harderstylez Events weer terug met een nieuw concept in de Poema RAW in Utrecht (stad). Na succesvolle edities van Serra Invites met grote namen als Adaro en E-Force, komt de organisatie met het nieuwe evenement HARD 4 LIFE met namen als D-Sturb, Jason Payne en RVAGE, om geld in te zamelen voor Dance4Life.

Dance4Life

Aankomende zaterdag (15 april) organiseert SH-Events weer een evenement met een line up om je vingers bij af te likken. Dit maal staat het evenement in het teken van Dance4Life, een organisatie die zich inzet om mensen bewust te maken van de risico’s van onveilige seks en het bestrijden van het Hiv-virus in binnen- en buitenland. De reden dat de organisatie zich hiervoor inzet komt doordat zij vinden dat er te weinig aandacht aan dit onderwerp wordt besteed terwijl het een wereldwijd probleem is.

Grote namen en talenten

Tijdens het evenement zullen enkele grote namen, maar ook een opvallend aantal talenten zichzelf vertegenwoordigen en zichzelf inzetten in deze goede doel actie. Artiesten als Jason Payne, D-Sturb & RVAGE zullen zichzelf inzetten voor Dance4Life, maar daarnaast ook een aantal (on)bekende talenten als Saphera, Daymion, Syra, Charter en Serra die zich deze avond van hun beste kant zullen laten zien.

Volledige line-up
D-Sturb, Jason Payne, RVAGE, Saphera, Charter, SYRA, Daymion, Serra DJ/MC, Necroformers
Hosted by MC Democian

Wil jij aankomende zaterdag een dansje wagen voor het goede doel samen met de artiesten die hierboven genoemd zijn? Haal dan nu je tickets door te klikken op deze link of koop ze aan de deur voor €15,-! Meer informatie over HARD 4 LIFE vind je in het Facebook-event.

Reageren