Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

b2s trekt de stekker uit Hard Bass. Dit werd zojuist bekendgemaakt door de organisatie. Na de aanstaande editie op 9 februari 2019, zal het hardere stijlen-concept in het GelreDome de deur achter zich dichttrekken. “This is the last one ever!”

Na de eerste editie in het voetbalstadion in Arnhem van 2009, waar vier verschillende teams voor tienduizenden bezoekers op het podium staan, houdt Hard Bass het voor gezien. Organisator b2s laat het volgende weten.

“Het iconische evenement van b2s zal op 9 februari 2019 voor de laatste keer plaatsvinden. Na tien legendarische edities in het immense GelreDome is het tijd onze eeuwigdurende zoektocht naar vernieuwing voort te zetten. Maar niet voordat we nog eenmaal alles uit de kast halen voor de beste editie van Hard Bass ooit. This is the last one ever!”

Nog één keertje Hard Bass: ‘The Last Formation’

Hiermee nemen we afscheid van één van de grootste hardstyle-concepten uit onze scene. Vele live-acts, waaronder Minus Militia en B-Freqz, zijn ontstaan na hun eerste optreden op dit gigantische evenement. De pre-registratie voor de aankomende editie is inmiddels geopend via www.hardbass.com, wat dus de allerlaatste Hard Bass zal zijn.

Voor deze laatste editie kun je een busreis boeken via Party-vervoer.nl. Verdien meer dan 100 euro met het organiseren van een eigen (party)busreis!

Omslagfoto via website b2s / Hard Bass

Reacties

Reageren