Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Eens per jaar komen artiesten, labels, organisaties en vele anderen uit de scene bij elkaar, om het te hebben over alles wat te maken heeft met hardstyle en hardcore. Tijdens Hard Dance Event, hét hardere stijlen evenement tijdens ADE, kun je terecht bij één van de vele panels waar alles uit het festivalwereldje wordt behandeld. Van het organiseren van een festival tot de marketing van een artiest: het hele harder styles-wereldje wordt hier binnenstebuiten getrokken en besproken.

Hard Dance Event zal dit jaar voor de tweede keer gehouden worden in de Tolhuistuin in Amsterdam. Tijdens deze conferentie zijn er de hele dag verschillende panels, waar je als bezoekers aan kunt schuiven in één van de twee zalen. Zo gaan Phuture Noize, MC Villain en Da Tweekaz het dit jaar hebben over wat er allemaal bij komt kijken in hun Branding Of An Artist-panel en bespreken onder andere Sub Zero Project en The Prophet of er sprake is van een generatiekloof tijdens Junior vs. Senior. Daarnaast is er ook nog een Q&A met de man waarover zoveel is gesproken dit jaar en die jij het hemd van het lijf mag vragen: Headhunterz. Bekijk hier het volledige programma.

Hard Dance Event brengt de scene bij elkaar

De aankomende editie van Hard Dance Event staat gepland op donderdag 19 oktober 2017 en staat erom bekend dat er uitgebreid genetwerkt kan worden. Wil jij een praatje maken met een artiest, label of organisatie, dan is HDE namelijk de gelegenheid om je gezicht te laten zien. Want naast informatie uitwisselen, is er natuurlijk ook ruimte voor een praatje en een biertje. Alle lagen uit de hardere industrie van de dance zijn hier aanwezig, waarbij je zelfs je demo kunt droppen. Tickets voor Hard Dance Event kosten €30,- en zijn hier verkrijgbaar (ook toegankelijk voor pass-houders.

Amsterdam Dance Event vindt dit jaar plaats van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober. Tijdens ADE, het grootste dance-evenement in Europa, trekt jaarlijks zo’n 350.000 bezoekers naar de Amsterdamse hoofdstad.

HDE Dance 2017 Hard Dance Event Amsterdam ADE

Omslagfoto via website Hard Dance Event / Rossumedia

Reageren