Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Hard Island is in juli voor veel hardstyle- en hardcore-liefhebbers de ultieme vakantiebestemming. Voor het vijfjarig jubileum zoekt de organisatie nog naar DJ’s die de line-up willen versterken: jij zou dus zomaar onder de Kroatische zon kunnen optreden naast al je grote idolen.

Zon, zee en hardere stijlen is hoe Hard Island het best omschreven kan worden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar op de line-up van het festival, waarvoor de organisatie een wildcard competitie houdt. Het concept is simpel: maak een goede mix en stuur die naar Hard Island. Op die manier kom je in aanmerking om samen met meer dan 120 andere internationale acts deel uit maken van de Kroatische vakantiebestemming.

De organisatie kiest uiteindelijk drie winnaars die mogen komen draaien op het festival. Er zijn drie genres waaruit geselecteerd zal worden: hardstyle, raw en hardcore. Zo mag de winnaar van de hardstyle wildcard op de Unleashed Pool Party draaien, treedt de winnaar van de raw-competetie op tijdens de Gearbox-hosting en gaat de hardcore winnaar aan de bak tijdens de Footworxx-hosting.

Hard Island heeft voor deze editie weer vijf dagen volgepland met acts en activiteiten, met onder andere meer dan tien bootparty’s op de Adriatische Zee. Een keer geen rustige vakantie, maar gewoon een zomerse week vlammen.

Hard Island zoekt talentvolle DJ’s voor 5-jarig jubileum

Je kunt je mix tot 19 april opsturen naar de organisatie en de winnaars worden op 30 april bekendgemaakt. Hard Island wordt gehouden van 7 tot en met 11 juli in het Kroatische Zrće Beach: voor meer informatie over de Wildcard competition of informatie over het evenement, ga naar de website van Hard Island.

Omslagfoto via Facebook-pagina Hard Island

Reacties

 • Lunakorpz 12 april 2019 - 12:49

  Zou een eer zijn😍

  (1)
  Quote
 • Leon 11 april 2019 - 01:29

  Ik wil wel komen draaien hoor met me buddy.

  Ik kan een mix insturen.

  Ik hoor van jullie

  (0)
  Quote
 • Chris 11 april 2019 - 12:37

  Hey!! Ik reageer voor een maat en mij en wij draaien al lange tijd Classic Hardstyle en we gaan GRAAG de uitdaging aan en beloven dat we een zeeeer zomerse vibe kunnen neerzetten daar bij dat zwembad! Het zou werkelijk een droom zijn die dan uitkomt! Veel ervaring achter de draaitafels (check), Goeie muziek (check) en een overdosis motivatie (dubbelcheck)!

  (0)
  Quote
 • Tim offermans 11 april 2019 - 15:48

  Dit zou mij geweldig lijken, een droom! Ik kan wel zorgen voor flinke uptempo knallers waarmee croatie word afgebroken. Hier een lekker voorproefje van een mix die ik pas heb gebouwd:
  https://soundcloud.com/user-431118273/maaimashup-10
  Ik doe zelf ook producen ben momenteen bezig met een defqon anthem remix daar kan ik jullie ook een preview van sturen.
  Hoor graag van jullie!

  (0)
  Quote
 • Moreno 13 april 2019 - 21:08

  Waar kan ik me inschrijven?

  (0)
  Quote

Reageren