Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Na een meer dan succesvolle eerste editie, bundelen Hard News en Hardstyle.com dit jaar opnieuw de krachten voor de jaarlijks terugkerende hardstyle verkiezing: de Hardstyle Awards 2023. Wie gaat er dit jaar met een van de felbegeerde awards naar huis? De stembussen gaan binnenkort open.

De Hardstyle Awards is een onafhankelijke verkiezing die de beste artiesten, labels en talenten onderscheidt met een prestigieuze award. Geen doorgestoken lijst, maar uitslagen op basis van statistieken (zoals downloads) en de mening van hardstyle liefhebbers. De stemmen van fans zijn doorslaggevend voor de uiteindelijke winnaars – sommige categorieën zijn zelfs 100% fan-voted.

Wie heeft zich dit jaar als artiest weten te onderscheiden? Welk label steekt met kop en schouders boven de rest uit? En welke track verdient het om bekroond te worden met de titel ‘Best Track’? De prijzen worden dit jaar uitgereikt in de volgende categorieën:

  • Best Artist
  • Best Track
  • Best Album
  • Best Label
  • Beste Outdoor Festival
  • Best Indoor Event
  • Most Promising Artist by XXL Nutrition

Een nieuwe ontwikkeling dit jaar is dat de invloed van de fans op de winnaars van de Hardstyle Awards nog groter is geworden. In tegenstelling tot vorig jaar, waar gestemd kon worden op een vooraf samengestelde lijst van artiesten, nummers en labels, zijn de stemlijsten dit jaar volledig open. Elke artiest, elk album en elke release kan worden genomineerd in de bijbehorende categorieën, waardoor de stemmers de meeste invloed hebben.

Breng je stem uit op jouw favorieten voor de Hardstyle Awards 2023

De stembussen van de Hardstyle Awards 2023 zijn vanaf 1 december 2023, 8:00 geopend en sluiten om 8 december 2023, 23:59. Je stem uitbrengen doe je via www.hardstyle-awards.com/vote. Volg de Hardstyle Awards op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alles rondom de awards, van het stemmen tot aan de prijsuitreiking. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Hardstyle Awards Ceremony op 4 januari 2024 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch.

Reageren