Hard News
Door Hard News

Tijdens Hard Dance Event (HDE) dit jaar zullen thema’s opgenomen worden als ondernemerschap, of je al dan niet samen moet werken met agencies, en de ‘harde’ kijk op de wereld.

Tijdens de “Agency, Why?” panel zullen vier sprekers uit vier toonaangevende agencies (Most Wanted DJ Agency, Make You Dance Bookings, Platinum Agency en Limitless), de grootste vraag van een artiest beantwoorden: “Waarom zou ik vertegenwoordigd willen worden door een agency en wat zijn de voor- en nadelen van het feit dat iemand anders onderhandelt en beslist over welke optredens ik ga doen?” Aan de wortel van dergelijke relaties gaat het over vertrouwen en connecties. Maar wat als je mensen niet kunt vertrouwen, en je geen connecties met organisatoren hebt. Wat moet je dan doen

Ondernemerschap
Hard Dance Event zal ook het ondernemerschap onder de loep nemen. Wat drijft iemand om zoveel energie in de (hard)dance-industrie te steken?  Ook wordt er advies gegeven over de vraag waar je je tijd aan moet besteden en welke dingen je beter aan anderen kunt overlaten.

Hard Reports & Beatport insights
Tijdens Hard Reports zullen de meest prominente schrijvers uit de harddance scene zich in woord en beeld uitlaten over hedendaagse headliners. Hiervoor zijn Cassi Catsaros (Alive at Night), Laurens van Beers (Hard News), Maziar Tarandakzadeh (Hardstyle Mag) en Bart Elzendoorn (DJ Mag NL) uitgenodigd. Beatport’s Terry Weerasinghe zal uitleg geven over hoe Beatport hard op weg is om hét online platform te worden voor de elektronische muziek wereldwijd, welke nieuwe functies we kunnen verwachten, en nog belangrijker, hoe je via Beatport je doelgroep kunt bereiken.

Over HDE
Hard Dance Event (HDE) is het ADE conference dat professionals, die betrokken zijn bij de hardere stijlen van de dance muziek, verbindt en vindt plaats in de Melkweg op donderdag 15 oktober. HDE is een samenwerkingsverband van ADE, Art of Dance, B2S, Bass Events, Headliner Entertainment, Make You Dance Bookings, Most Wanted DJ, Q-dance en XXlerator.

Kaartjes voor Hard Dance Event zijn hier beschikbaar.

Reageren