Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Outblast maakt volgende maand een eenmalige comeback op het podium. Vijf jaar na zijn aangekondige pensioen zal de Hardcore-pionier nog één keer samen met Angerfist een speciale Hardcore Classics-set draaien tijdens Resonate voor duizenden liefhebbers.

LEES OOK: Memorylane haalt grote Early Hardstyle-legendes in huis

Sinds 2017 is Outblast vooral achter de schermen te vinden als Creative Director bij Art of Dance en is hij de eigenaar van boekingskantoor Most Wanted DJ Agency. Na zijn afscheid op Masters of Hardcore en de Magnum Opus-set voor het 25-jarig bestaan van MoH, maakt Outblast nog één laatste uitzondering voor Resonate in de bekende Autotron.

“Resonate heeft me bijna 5 jaar lang gestalkt, maar ik keer niet permanent terug. Ik hou van dit evenement en dus maak ik een exclusieve uitzondering!”, legt Outblast uit. Angerfist en hij hebben door de jaren heen veel bijzondere sets gedraaid met onder andere The Supreme Team en Masters Elite en nu doen zij dit nog 1 laatste keer met de oude gouden hardcore van 2005 tot 2012. Denk aan ‘The Voice of Mayhem’ en ‘Cast of Catastrophe’, maar ook de klassiekers van de grote legendes zoals Evil Activities, Mad Dog, Partyraiser en vele anderen.

Resonate 2022 line-up (Hardcore Classics)

Angerfist & Outblast
Drokz – ‘Bounce The Classical Way
Endymion
Evil Activities – ‘Evilution’
Mad Dog – ‘A Night of Madness’
Noize Suppressor – ‘Hardcore Junky’
Nosferatu
Panic
Partyraiser – ‘Harder Dan De Rest’
Promo
Ruffneck – ‘Divine Intervention’
Tommyknocker
MC Alee

Outblast terug voor Hardcore Classics met Angerfist: “It’s the biggest Resonate news of the decade”

Resonate – Hardcore Classics vindt plaats op zaterdag 22 oktober in Rosmalen. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Resonate (@resonate_hc)

Omslagfoto via Facebook-pagina Outblast

Reageren