Hard News
Door Hard News

Minimaal één keer per jaar ontwaakt die oranje leeuw die in ons allen schuilt. Uitgedost in fel oranje, vieren we trots het bestaan van ons kleine land met grootse daden! We hebben het dan natuurlijk over Koningsdag, de dag waarop heel Nederland ons koninkrijk eert, maar ook de dag waarop enkel de echte die-hard partyganger weet hoe je het maximale euforie gevoel ervaart! Dat doe je namelijk in Enschede, op #HARDFEST!

Van back in time op vette classic sets, tot euforische hardstyle in de MAIN, naar de tent afbreken in de RAW. Met het mes tussen de tanden die barricades op is ons advies! Met een dedicated hardcore area erbij is er weinig tijd om op adem te komen, dat laten we dan ook maar over aan de kroeggangers die toch niet weten hoe feest gevierd moet worden, vlag in de hand, en hakken voor je vaderland!!

Check direct de volledige line up hieronder en bereid je goed voor want dit kan nog wel eens aardig uit de hand lopen!

➜ FULL LINE UP
›› HARDFEST MAIN ‹‹
Wildstylez (Classic set)
Noisecontrollers (Classic set)
D-Block & S-te-Fan
Ran-D LIVE
Psyko Punkz
Digital Punk vs Titan
Bass Modulators
Audiotricz
Josh & Wesz
Sound Rush
Energyzed
Conflate
Mc Apster

›› HARDFEST RAW ‹‹
Radical Redemption
B-Front
Warface
Jack of Sound
Requiem
Delete vs Caine
Phuture Noize LIVE
Degos & Re-Done
Act of Rage vs Sub Sonik
Tartaros
Sub Zero Project
Kronos LIVE
Hyperdrive
MC Nolz

›› HARDCORE ‹‹
Angerfist
Partyraiser Official
Miss K8
Tha Playah
Noize Suppressor
Ophidian
Unexist
F. NøIzE
Bodyshock
Amada
Pandorum
VinylJunk (Millennium set)
Mc Syco

➜ ORANJE BOVEN
HARDFEST zal dit jaar meer dan ooit oranje kleuren. Het vieren van de verjaardag van de Koning doen we met z’n allen in stijl! De podia en het decor zullen vurig #oranjekleuren en we vragen jou dan ook je beste oranje kostuum uit de kast te trekken zodat het prachtige terrein van de Universiteit Twente veranderd in een grote kolkende oranje massa.

➜ WAT IS NIEUW IN 2016?
› Hardcore area toegevoegd!
› RAW area wordt vergroot!
› Classics sets worden verwerkt in de MAIN
› Chill out area toegevoegd

➜ LOCATIE
Voor de 4e keer zal HARDFEST plaatsvinden op het terrein van de Universiteit Twente! Deze locatie die zich in het verleden al vaker heeft bewezen als perfect terrein voor grootschalige evenementen heeft een echte festival-uitstraling door de aanwezigheid van gras, water en bos.

➜ START EARLBIRDVERKOOP – € 7,- KORTING!
De earlybird start a.s. woensdagavond om klokslag 19:00 uur! Als jij wil profiteren van maar liefst € 7,00 korting dan adviseren wij je snel tickets te bemachtigen via hardfest.nl/tickets. De ticketprijzen zijn als volgt:
› Earlybird › € 18,00
› Regular › € 25,00

➜ COMBIKORTING OP BUSVERVOER VANUIT HEEL NEDERLAND
Met meer dan 190 opstapplaatsen is HARDFEST voor praktisch iedere plaats in Nederland makkelijk te bereiken. Naast een busplaats is het ook mogelijk een combikaart te reserveren via Event Travel en Partyvervoer. Jouw voordeel is 5 euro!

➜ UPDATES
Mis géén enkele update; Zet HARDFEST – Kingsday Chaos 2016 in je AGENDA: https://www.facebook.com/events/778098972298225/

Reageren