Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft HARDFEST aangekondigd dat het aanstaande november dan eindelijk terug zal keren. Dit betekent dat je je dit jaar nog kunt verheugen op op de beste hardstyle en hardcore, in het oosten van het land: “Dit gaat er één worden om nooit meer te vergeten.”

LEES OOK: Mogelijk vanaf juli evenementen: kabinet steunt festivals in tweede helft van het jaar

Het coronavirus zette een dikke streep door de evenementen, maar de vooruitzichten zien er voor het najaar veelbelovend uit. Achter de schermen heeft Absolutely Fresh dan ook hard gewerkt om weer een dikke line-up neer te zetten, die later gepresenteerd zal worden. De organisatie heeft er volop vertrouwen in dat het doorgaat en bovendien kun jij jezelf verzekeren van een ticket met een aanbetaling van slechts €10.

“Het voelt onwijs goed om dit nieuws met je te delen. Dit jaar nog een nieuwe editie voor HARDFEST! November voelt nu misschien nog ver weg, maar geloof ons: dit gaat er één worden om nooit meer te vergeten. Twaalf uur rammen met je beste vrienden, op de beste hardstyle & hardcore. Lekker warm in onze VERWARMDE TENTEN.”

Doordat er eerder al kaarten zijn verkocht, wordt er verwacht dat twijfelaars achter het net zullen vissen. Mocht het onverhoopt niet door kunnen gaan, kun je je aanbetaling direct terugkrijgen.

HARDFEST 2021: “Let’s change the game together!”

HARDFEST vindt plaats op zaterdag 13 november bij de Universiteit Twente. Tickets voor het festival zijn vanaf vrijdag 2 april 15:00 verkrijgbaar via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina HARDFEST

Reageren