Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

HARDFEST staat bekend als een evenement waar je als hardstyle & hardcore-liefhebber terecht kunt tijdens Koningsdag, maar daar zal dit jaar verandering in komen. De organisatie heeft namelijk een brief doorgestuurd waarin duidelijk gemaakt wordt dat de aankomende editie niet meer zal plaatsvinden op Koningsdag, maar op zaterdag 18 april.

“When all eyes are on you, you can’t be the real you. This Kingsday will be different”, zo liet ‘Willy’ eerder al weten met een video. De reden van de datumwijziging is volgens de organisatie dat “HARDFEST door de wijziging nu ieder jaar op een zaterdag valt. Vanwege het feit dat het evenement veel bezoekers van verder weg trekt (geheel Nederland en Duitsland) is dit een groot voordeel. Iedereen is nu de volgende dag vrij en is niet langer afhankelijk op welke dag Koningsdag valt.”

“HARDFEST vindt plaats op zaterdag 18 april. Dus niet meer op Koningsdag, maar lekker in het weekend”, zo werd er verder vermeld in de brief. Daarnaast werden ook de eerste namen van de line-up al verklapt. Zo weten we inmiddels al dat Radical Redemption, Frequencerz en Rebelion op de mainstage zullen staan, Ran-D, Noisecontrollers en TNT een set op de SUPERBASH-stage zullen verzorgen, én Partyraiser, Dr. Peacock en Angerfist op de UNITY-stage draaien. Overigens ontvingen fans die de brief opgestuurd hebben gekregen, ook al een loyalty code voor tickets.

“HARDFEST vindt plaats op zaterdag 18 april. Dus niet meer op Koningsdag, maar lekker in het weekend”

De eerste namen van de line-up voor HARDFEST zijn inmiddels dus bekend en de volledige line-up zal aankomende dagen onthuld worden. De earlybird verkoop start op 29 januari om 19:00 op de officiële website van het evenement. Houd voor meer informatie de socials van het evenement in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina HARDFEST

Reageren