Rik Houwers
Door Rik Houwers

Voor iedereen die het nog niet wist, zaterdag 15 april 2017 (paasweekend) staat het hardste én meest originele hardcore festival weer op de agenda; Hardshock Festival! Met Almere Strand als nieuwe thuisbasis is dit voor de échte hardcore liefhebber een niet-te-missen festival!

Zoals de meeste van jullie wel weten is Hardshock een snoeihard festival en dat zal in 2017 niet anders zijn. Elk jaar kiezen wij voor een unieke line-up die je op geen enkel ander festival ziet. Waar andere festivals elk jaar kleine wijzigingen doorvoeren binnen hun line-up en je dus al snel weet wat je kunt verwachten, doet Hardshock juist het tegenovergestelde. Wij houden van vernieuwing en hechten veel waarde aan diversiteit. Verwacht opnieuw een zéér exclusieve line-up met unieke battles, nieuwe showcases, maar vooral heel veel dikke optredens! Wij programmeren hardcore in de puurste vorm die er in onze ogen is en zijn daarmee écht een uniek 100% hardcore festival!

Wist je trouwens dat Hardshock Festival het hardst groeiende échte hardcore festival is van de wereld? Hoe dat komt? Bekijk de aftermovie, dan heb je gelijk een antwoord op die vraag. Link: http://bit.ly/hsf-movie-2016.

Early Bird Tickets NU verkrijgbaar!
Early Bird tickets voor Hardshock Festival 2017 zijn NU exclusief te koop op www.hardshockfestival.com en kosten €39,50 (ex. fee). Om iedereen de mogelijkheid te geven om een Early Bird ticket te kopen loopt de Early Bird ticketverkoop t/m zondag 27 november 2016.

Vanaf maandag 28 november gaan de Discount Tickets á €44,50 (ex. Fee) in de verkoop en zijn t/m 31 december 2016 te koop. Vervolgens zijn vanaf 1 januari 2017 de Regular Ticket verkrijgbaar en kosten €49,50 (ex. Fee). De Discount en Regular Tickets zijn verkrijgbaar op www.hardshockfestival.com, maar zijn ook te koop bij een van de 450 Primera winkels in Nederland.

Merchandise Sale!
Ben jij al klaar voor Hardshock Festival 2017? Nee?! Koop dan NU je Hardshock merchandise met extra voordeel. Op de volledig nieuwe collectie zitten kortingen die oplopen tot en met 50%. Dus, heb jij je merchandise nog niet in huis, check dan direct www.hardshockmerchandise.com. Join de Hardshock community and show your support!  Bestel je op een doordeweekse dag voor 17:00 uur? Dan heb jij het de volgende dag in huis [NL].

Shortlinks:
Merchandise: www.hardshockmerchandise.com
Endshow 2016: http://bit.ly/hsf-show-2016
Aftermovie 2016: http://bit.ly/hsf-movie-2016
Livesets 2016: www.soundcloud.com/hardshock
Website: www.hardshockfestival.com
Busreizen: www.party-vervoer.nl/hardshock-2017

Reageren