Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Waar normaal gesproken geen woord wordt gesproken over hardstyle op de Nederlandse televisie, staan de praatprogramma’s er sinds vorige week bol van. KELTEK was gister te gast bij RTL Late Night. De hardstyle DJ staat de laatste dagen in de schijnwerpers door zijn track ‘Down To Earth’. Want niemand minder dan medaillewinnares Jorien Ter Mors luisterde zijn nummer voordat ze de gouden medaille op de Olympische Spelen in Korea won.

LEES OOK: Maak je klaar voor Defqon.1 2018 – Maximum Force

Sven Sieperda, voormalig lid van Psyko Punkz, is een naam die al langer meegaat in de scene. De veelbesproken track was het debuut van KELTEK, waarmee hij na al die jaren als solo-act mee verderging. RTL Late Night was overigens niet de enige talkshow waar de track ‘Down To Earth’ werd besproken. De Wereld Draait Door heeft het nummer ook uitgebreid besproken. De hardstyle DJ antwoorde gisteravond dat hij de reacties van de tafelgasten zelf erg grappig vond.

De Nederlandse TV-programma’s hebben hardstyle ontdekt

Tijdens de uitzending van RTL Late Night wordt Jorien ter Mors uitgenodigt door KELTEK om mee het podium op te komen tijdens Defqon.1. Een hele eer natuurlijk waar menig festivalganger jaloers op zou zijn. Bekijk de volledige uitzending waar KELTEK over hardstyle komt praten hier.

Omslagfoto via Facebook-pagina KELTEK

Reageren