Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Het grootste hardstyle festival van Scandinavië, Hardstyle DNA, vindt plaats op 3 en 4 mei. Dit jaar gaat DNA nog een stap verder dan vorig jaar door een tweede podium toe te voegen aan het evenement.

LEES OOK: Hardstyle DNA toont veerkracht met duidelijke boodschap voor Scandinavië

Vorig jaar zette Hardstyle DNA een mijlpaal door voor het eerst in Noord-Europa een groot Harder Styles festival te organiseren, verspreid over twee volle dagen in de adembenemende hoofdstad Oslo. De imposante 15 meter hoge mainstage markeerde het begin van een nieuw tijdperk.

Hardstyle DNA introduceert een tweede stage

De hardstyle scene in Scandinavië is groeiende en de boodschap is duidelijk: er en vraag naar de ruigere kant van de hardere stijlen. “Het Noorse publiek heeft erover gespeculeerd, en we kunnen nu bevestigen dat er dit jaar twee podia zullen zijn,” meldt Hardstyle DNA aan Hard News.

Het tweede podium geeft liefhebbers de kans om te genieten van Hardcore, Rawstyle en Uptempo. Met enkele headliners die nog moeten worden aangekondigd, heeft DNA nog wat trucs in petto. “Festivalgangers kunnen er naar uitkijken om van de Mainstage naar de krachtige tweede stage te lopen. We kijken er naar uit om een podium met 160bpm+ aan te bieden aan het Noorse publiek.”

Volgende week komt er nog spannend nieuws aan: Hardstyle DNA zal de laatste headliners en afterparty-informatie voor de editie van dit jaar delen. Ondertussen kun je een kijkje nemen naar de grote namen hieronder die al zijn aangekondigd:

Hardstyle DNA 2024 line-up

Mainstage
Adjuzt
Adrenalize
Aversion
Coone
D-Block & S-te-Fan
D-Charged
Da Tweekaz
Frontliner
Galactixx
Rebelion
Sound Rush
Warface
… and more
Hosted by MC Ruud

Second stage
Anderex
Cold Confusion
Crypton
Dual Damage
Fraw
Hard Destiny
Imperatorz
Invector vs Radianze
Level One vs Dvastate
Manifest Destiny
Mutilator
Physika
Revolve
Unproven vs Imperial
Unresolved
… and more
Hosted by MC Flo

Ben jij klaar voor het grootste hardstyle evenement in Noord-Europa? Hardstyle DNA Outdoor Festival gaat plaatsvinden op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei 2024. Het tweedaagse evenement wordt gehouden in Kadettangen, Sandvika. De locatie voor DNA Outdoor is een prachtige en zomerse locatie, slechts 15 minuten verwijderd van het Centraal Station van Oslo. Het is heel gemakkelijk te bereiken, en je kunt in een hotel in Oslo verblijven. Koop nu je tickets via de officiële website.

Reageren