Mark de Rond
Door Mark de Rond

Dat de hardere stijlen steeds populairder worden buiten onze landsgrenzen moge duidelijk zijn. Ook in Europa is hardstyle al flink gegroeid in populariteit maar nu moeten ook de Aziatische landen er aan geloven. Q-dance heeft namelijk een takeover tijdens SIAM Songkran Music Festival in Bangkok.

Het is niet de eerste keer dat Q-dance van zich laat horen in Azië. Zo was de organisatie in januari nog te zien in Shenzen China. Tijdens deze tour van de festivalorganisator traden onder andere Frequencerz, D-Block & S-te-Fan en Gunz for Hire op. Tijdens Asgard Music Festival hostte Q-dance in 2018 al een stage in China. In dat zelfde jaar stond Radical Redemption al op de mainstage van Creamfields in Taiwan tussen verschillende grote EDM namen.

Hardstyle wordt alsmaar groter in Azië

Het is dus zeker niet voor het eerst dat verschillende artiesten of organisatoren afreizen naar het oostelijke halfrond om hardstyle te promoten. Zo hebben Brennan Heart, Headhunterz en Warface eerder al (individuele) tours door het opkomende hardstyle-continent gedaan.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren