Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Na een spectaculaire eerste editie is HARDWAVE begin volgend jaar terug! Op zaterdag 27 januari 2024 worden de deuren van de Zeelandhallen in Goes opnieuw geopend voor liefhebbers van raw hardstyle. Met een nóg grotere line-up en een spectaculaire show beloven ze het succes van de eerste editie als een tsunami omver te blazen. 

De eerste editie van HARDWAVE begin dit jaar was een groot succes – de reacties van zowel bezoekers als artiesten waren overweldigend. Dit gaf de organisatie de kans om alles uit de kast te halen en voor een tweede editie, en om Zeeland op de kaart te zetten voor de hardstyle gemeenschap. 

“Verwacht een vloedgolf met deze selectie aan RAW helden”

Net zoals vorig jaar, kan je een geoptimaliseerd geluidssysteem en een flinke licht- en geluidsshow verwachten. HARDWAVE brengt dan ook een aantal van de populairste hardstyle acts van het moment naar Zeeland, zoals Act of Rage, Aversion, The Purge, Radical Redemption en Warface. Benieuwd naar de rest van de ijzersterke line-up? We zetten ‘m voor je onder elkaar, op alfabetische volgorde.

De line-up van HARDWAVE 2024

Act of Rage
Aversion
Hard Driver presents NRG Overload
Primeshock
Radical Redemption
The Purge
Vertile
Warface
MC Livid

Tickets kopen voor HARDWAVE 2024

Mag jij dit hardstyle evenement met deze raw helden op de line-up niet missen? Zet dan nu 27 januari 2024 in je agenda, app je vrienden en haal je tickets voordat ze uitverkocht zijn. Kaarten zijn vanaf nu te koop via de officiële HARDWAVE website. Voor meer informatie volg je HARDWAVE op Instagram of Facebook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HARDWAVE (@hardwavenl)

Reageren