Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Goed nieuws voor liefhebbers uit Zeeland en omstreken, want Hardwave pakt groots uit met een broodnodig evenement. Tijdens deze eerste editie in de Zeelandhallen komt de organisatie meteen met een behoorlijke line-up, een spectaculaire show en nog veel meer.

LEES OOK: Level One promoveert naar mainlabel Scantraxx BLACK

Het is een primeur voor de regio Goes en vooral provincie Zeeland, want het aanbod qua Hardstyle-evenementen is vrij schaars. Hier brengt Hardwave echter verandering in en het nieuwe concept drukt meteen zijn stempel. De locatie van het event biedt namelijk niet alleen ruimte voor 4500 bezoekers maar ook voor een rijtje met grote artiesten. “Elk uur zal het waterpeil verder stijgen en wordt je meegezogen in een tsunami van een monster line-up.”

Want deze Hardwave line-up bestaat uit verschillende hardere stijlen: maar stuk voor stuk hebben zij meer dan een behoorlijke reputatie opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan B-Front, D-Sturb, Rebelion en Rooler. “Get ready to join the wave!”

Hardwave line-up

B-Front
D-Sturb
Galactixx
Phuture Noize
Rebelion
Rooler
Vertile
MC Livid

“Een primeur voor Zeeland: Hardwave komt eraan!”

Hardwave wordt gehouden op zaterdag 11 februari 2023 in de Zeelandhallen in Goes. 65% van de tickets zijn al verkocht, dus ga voor tickets en meer informatie snel naar de officiële website van het evenement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hardwave (@hardwavefestival)

Omslagfoto via Facebook-pagina Hardwave

Reageren