Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Het is bekend dat Hardwell ervan houdt om nu en dan over te stappen naar de hardstyle. Hij draait regelmatig tracks van Wildstylez, Headhunterz, Noisecontrollers en Audiotricz in z’n sets, want hij weet dat het publiek dan helemaal uit z’n dak gaat.

De laatste tijd is de naam Hardwell ook in de hardstyle scene vaak naar voren gekomen, omdat er berichten verschenen dat hij bezig was met z’n eigen tracks. De voormalige #1 DJ van de wereld die zich gaat mengen met onze geliefde muziekstijl? “Hate it, or love it” want het is helemaal waar!

In een recent interview met Your EDM onthulde Robbert van de Corput (Hardwell’s echte naam) dat hij tijdens z’n set op Ultra Music Festival in Miami zijn allereerste solo-hardstyle track voor de allereerste keer ooit zal gaan draaien.

“I took two weeks on in January to finish up some unreleased new tracks with W&W, Julian Calor and some brand new solo stuff. The rumors are true, I am going to drop my first solo hardstyle track at Ultra.”

Ultra Music Festival vindt plaats van 18 tot en met 20 maart in Miami, Florida. We hoeven dus niet lang meer te wachten voor we de track kunnen horen. We zijn zelf in ieder geval ontzettend benieuwd!

Hardstyle remix
Naast het draaien, en dus ook zelf produceren, van hardstyle tracks hebben al meerdere artiesten een remix mogen maken van een Hardwell track. Het begon allemaal met de Headhunterz remix van ‘Spaceman’. Daarna volgden tracks als ‘Never Say Goodbye (Wildstylez Remix)’, ‘Arcadia (Psyko Punkz Remix)’ en remixte het jonge Dirty Workz talent Sephyx onlangs nog de track ‘Mad World’.

Bron: youredm.com

Reacties

  • J. 15 maart 2016 - 09:09

    Vergeet niet de remix van Hardwell – Sally (Frontliner remix)! Ook een fijn plaatje. Ik kijk uit naar Hardwell zijn track. De preview die ik laatst hoorde van een track klonk behoorlijk tof en vind het mooi om te zien hoe Hardwell buiten zijn standaard gaat en interesse in de hardstyle scene toont.

    Quote
  • Luuk 16 april 2016 - 04:35

    Net even de hardstyle track van hardwell geluisterd maar hoor zeker heady invloeden op de punt van de synth. Meer mensen die deze meening delen? Hardwell – ID [Hardstyle] by The World Of House Music https://soundcloud.com/theworldofhouse-1/hardwell-id-hardstyle-1 on #SoundCloud

    Quote

Reageren