Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Eén van de grootste dj’s ter wereld heeft het goed te pakken de laatste tijd. DJ Hardwell heeft namelijk opnieuw in de studio gezeten met hardstyle talent Sephyx voor een tweede collab. Deze kwam voorbij in Hardwell On Air, de podcast van de voormalig nummer-1 dj. Na de eerste hit klikte het blijkbaar zo goed tussen de Bredanaren, dat het tijd werd voor een vervolg. En zo lijkt Hardwell hardstyle wel steeds meer te gaan bevallen. Dit keer met een remix van ‘Eye Of The Tiger’.

In de wekelijkse podcast Hardwell On Air liet Hardwell de collab met Sephyx voor het eerst horen. Na de eerste remix van ‘Don’t Let Me Down’ van The Chainsmokers, gooiden de heren het nu over een andere boeg. De absolute klassieker ‘The Eye Of The Tiger’ is namelijk in een compleet nieuw jasje gestoken. De originele plaat van Survivor – die we uiteraard kennen van de film Rocky – heeft een volledige nieuwe twist gekregen en is omgetoverd tot een plaat voor op de dansvloer. Oordeel zelf maar en check de preview hieronder.

Van de twee platen in totaal die Hardwell en Sephyx hebben gemaakt, hebben we nu dus twee remixes voorgeschoteld gekregen. Dat de twee dj’s samen kunnen werken is wel duidelijk, maar op het internet gaan er al geluiden op van fans die niet kunnen wachten op een originele collab tussen de twee. Wie weet kunnen we in de toekomst nog meer Sephyx & Hardwell hardstyle verwachten.

Hardwell is dus de laatste tijd nogal op de 150-bpm toer. Zo verscheen onlangs – totaal onverwachts – een nieuwe track van Hardwell in de eindshow van Defqon.1. Met knetterend vuurwerk werd ‘Make The World Ours’ gepresenteerd door de oorspronkelijk house-dj aan het hardere stijlen publiek. En met de nieuwe ‘The Eye Of The Tiger’ vervolgt Hardwell zijn weg. Wat kunnen we nog meer van hem verwachten?

Omslagfoto via Facebook page Sephyx

Reageren