Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Headhunterz en D-Block & S-te-Fan zijn alle drie niet vies van een samenwerking op zijn tijd. Zo heeft Heady recentelijk in de studio gezeten met collega’s als Wildstylez, Sound Rush en Noisecontrollers. D-Block & S-te-Fan kunnen er ook wat van. Zo mogen ze dit jaar 2011 nog dunnetjes eens over doen en opnieuw het anthem voor Intents Festival maken. Deze keer doet het duo dat met niemand minder dan Frequencerz.

LEES OOK: D-Block & S-te-Fan en Frequencerz verantwoordelijk voor Intents Festival 2018 anthem

Willem Rebergen, beter bekend als Headhunterz, en Diederik Bakker & Stefan den Daas, oftewel D-Block & S-te-Fan, hebben op Twitter een gesprek gehad over een mogelijke samenwerking. Headhunterz vroeg namelijk wat hardstyle nodig heeft op dit moment, waarop D-Block & S-te-Fan antwoorden: “a hhz x dbstf collab”. Willem reageerde er op zijn beurt aardig enthousiast op. Of deze samenwerking er ook echt gaat komen, hebben de heren niet officieel aangekondigd maar behoort tot de mogelijkheden.

Samenwerking tussen drie grootheden binnen de scene

Of deze collab er ook echt gaat komen is natuurlijk de vraag, maar na deze aanleiding is de kans wel aanwezig. Hieronder kan je het het gesprek tussen de drie heren lezen.

Headhunterz D-Block & S-te-Fan

Omslagfoto via Facebook-pagina Headhunterz en via Beatport.com

Reageren