Bas van Herk
Door Bas van Herk

Ben jij het opkomende euforische DJ talent? Beschik jij over de juiste kwaliteiten, maar staat er nog geen publiek tegenover? Dan is dit je kans!

Na ongeveer vier jaar gestopt te zijn met het produceren van hardstyle heeft Headhunterz besloten om zijn oorspronkelijke passie weer terug op te pakken. Op 24 juni dit jaar deed hij voor de tweede keer mee aan het Legends optreden tijdens Defqon.1 Weekend Festival. Gedurende deze emotionele show kondigde hij zijn terugkomst aan. Dit betekent dat hij de housescene laat voor wat het is en dat hij verder gaat met waar het ooit allemaal begon. Om deze terugkomst te vieren kondigde hij op zijn Facebookpagina aan een DJ Contest te geven waarbij de winnaar mag optreden tijdens zijn nieuwe show genaamd The Return Of Headhunterz.

Om hieraan mee te doen is vrij simpel. Kies je favoriete Headhunterz track, maak hier een originele remix van en voeg deze toe aan een eigen creëerde half uur durende mix. Vervolgens is het aan te raden om Heady te contacteren en hierbij je artiestennaam en een toepasselijke foto toe te voegen. Jezelf aanmelden kan via deze link. De enige voorwaarde die gesteld wordt, is dat je minimaal 18 jaar of ouder bent zodat je daadwerkelijk op mag treden. De winnaar wordt vervolgens persoonlijk gekozen door de enige echte hardstylekoning zelf en zal op 30 september in de Ziggodome draaien tijdens het ‘comeback event’.

Tijdens The Return of Headhunterz zullen er twee area’s zijn. In de eerste area zullen de grootste namen optreden. Denk hierbij aan artiesten zoals The Prophet, Sound Rush, Wildstylez, Noisecontrollers, Psyko Punkz, Frequencerz, Sub Zero Project en natuurlijk Headhunterz. Als winnaar zal je optreden in area 2 met artiesten als Galactixx, Demi Kanon, Retrospect, Adrenalize en Devin Wild. Area 1 wordt gehost door MC Villain en Area 2 door MC Tellem.

Reacties

  • J.B.H.M.Swillens 01 november 2019 - 19:07

    Dope wordt het niet

    Quote

Reageren