Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

De terugkeer van Headhunterz was niet het enige grote nieuws dat Willem te vertellen had, gisteren tijdens Defqon.1 Legends. Bij de terugkeer van Headhunterz naar de hardstyle scene hoort ook een hoop nieuwe muziek. De laatste hardstyle track van hem stamt namelijk alweer uit 2014, namelijk ‘Now Is The Time’, dus hij heeft flink wat in te halen. Maar dat gaat gelukkig ook gebeuren.

Tijdens de zondag van Defqon.1 mochten we, tot onze grote vreugde, Headhunterz interviewen over zijn terugkomst. Een van de grote vragen was natuurlijk of hij bezig is met nieuwe hardstyle tracks. Deze vraag wilde hij maar al te graag beantwoorden en hij bevestigde dat er een hoop nieuws aankomt. Een van die tracks, ‘Destiny’, was al te horen in de eindshow van de zaterdag.

Headhunterz gaf toe bezig te zijn met veel hardstyle en ook nog eens met veel samenwerkingen. Met wie hij allemaal samen heeft gewerkt hield hij echter liever nog even voor zichzelf. Maar het grote nieuws kwam toen Willem onthulde bezig te zijn met een mini-album. Dit mini-album zal overigens uitsluitend hardstyle bevatten. Wanneer het mini-album uitkomt en of het iets te maken heeft met de mysterieuze datum 30 september blijft nog even gissen. Laten we hopen dat er snel meer bekend zal worden gemaakt.

Het volledige interview met Headhunterz zal een dezer dagen online verschijnen. Houd ons dus goed in de gaten. Oh, en die geheimzinnige tatoeage van hem? Daar kunnen we je dan ook wat meer over vertellen.

Reageren