Mark de Rond
Door Mark de Rond

De nieuwe track ‘Say My Name’ van Headhunterz is nu overal beluisteren en streamen. De release van de track komt kort na de premiere op Qlimax, maar hier schuilt een subtiele boodschap in naar aanleiding van een akkefietje met collega-DJ’s vanwege de DJ Mag Top 100.

De nieuwste track van Headhunterz is gisterenavond online gezet. Eerder die dag kondigde hij de track zelf nog aan op zijn Instagram. “Let the music speak for itself… Out today on Art of Creation”, zo schreef Willem eerder die dag. Tijdens een eerdere aankondiging van de track liet Headhunterz nog wel het volgende weten: “This dramatization is inspired by true events”. Hiermee lijkt de hardstyle DJ te doelen op de aanvaring tussen hem, Radical Redemption en Angerfist rondom de DJ Mag Top 100. Toen de uitslag bekend werd gemaakt, merkte Headhunterz op dat alle hardere stijlen collega’s werden gefeliciteerd door het tweetal, behalve hijzelf.

“One of my biggest examples of an artist who has stayed true to his fans and sound”, reageerde Headhunterz via Instagram op de felicitaties van Angerfist. “I look up to this man. But it is sad to see he apparantly has his reason not to congratulate me.” Nu komt Willem nog eens muzikaal terug op het voorval met de release van ‘Say My Name’. Dit lijkt nog eens bevestigd te worden doordat in het midden van het artwork van de track “No hard feelings” staat in het Art of Creation alfabet.

Headhunterz komt terug op DJ Mag Top 100 akkefietje: “If it’s up to me, we’re all in this together. But if you’re taking a different direction, allow me to get inspired.”

De release van deze track vond dus al vrij snel plaats nadat hij voor deze voor het eerst werd gedraaid. Sound Rush draaide de plaat namelijk voor het eerst tijdens Qlimax 2018. Doordat ook de woorden “redemption” en “anger” vaker terug komen in de track lijkt het te gaan om een disstrack in de richting van zijn collega artiesten.

Omslagfoto via Instagram-pagina Headhunterz

Reageren