Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het lange wachten wordt beloond, want binnenkort komt Headhunterz met de langverwachte release van ‘Dragonborn Part 2’. Gisteren plaatste de hardstyle DJ de videoclip al op YouTube en hierbij vertelde hij ook nog eens dat deze veelgevraagde track zelfs gratis te downloaden zal zijn.

LEES OOK: Art of Creation lanceert nieuwe videoserie: ‘AoC TV’

Het was tijdens Hard Bass 2019, toen Headhunterz voor het eerst ‘Dragonborn Part 2’ draaide in een uitverkocht GelreDome. Sindsdien vragen vele fans wanneer het vervolg op een van de meest iconische nummers uit de hardstyle eindelijk uitgebracht zou worden, maar daar kwamen nogal wat regeltjes bij kijken. Een officiële remix was namelijk niet mogelijk, omdat er rechten op bepaalde samples uit het nummer rusten. Na veel getouwtrek betekent dus dat ‘Dragonborn Part 2’ helaas niet beschikbaar zal zijn op Spotify, maar hiervoor biedt Headhunterz andere oplossing. “Fus-Ro-Dah!”

Headhunterz komt met livestream vanuit zijn eigen keuken en biedt ‘Dragonborn Part 2’ hierin aan als gratis download

Op dinsdag 5 mei om 20:00 geeft Headhunterz namelijk letterlijk een kijkje in zijn eigen keuken, waar hij een speciale livestream zal doen met muziek en visuals vanuit zijn optredens. Tijdens dit uur kom je erachter hoe je zelf een exemplaar van ‘Dragonborn Part 2’ kunt downloaden, dus zet deze maar alvast in je agenda en meld je aan voor het Facebook-event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Headhunterz

Reageren