Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na het succes van vorig jaar zijn Headhunterz & Wildstylez deze zomer opnieuw te vinden aan de Nederlandse kust. In samenwerking met Outlaw Events keren de twee hardstyle legendes terug voor een exclusieve show in Bloemendaal aan Zee tijdens Headhunterz & Wildstylez at the Beach.

LEES OOK: Art of Creation: Eternity strikt Zweeds talent Wiqtory

Het afgelopen jaar mocht er nog maar weinig qua evenementen, maar ondanks de corona-omstandigheden zorgden de strandfeesten van Headhunterz (en later samen met Wildstylez) voor een ongekende sfeer. Nu draait alles weer op volle toeren en dus kon een nieuwe editie niet uitblijven: met het beste dat hardstyle te bieden heeft en een nazomers zonnetje op het strand.

Headhunterz & Wildstylez at the Beach heeft voor dit vervolg weer volop uitgepakt. Niet alleen hoor je exclusieve sets van de Art of Creation-labelbazen, ook zullen Aftershock en A-Rize voor de support zorgen op deze afsluiter van het festivalseizoen. “We hope to see you to say goodbye to the summer during the magic sunset.”

Headhunterz & Wildstylez at the Beach: Part 2

Headhunterz & Wildstylez at the Beach vindt plaats op zondag 18 september 2022 bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee. Tickets zijn aanstaande maandag 13 juni vanaf 12:00 verkrijgbaar via de officiële website, maar wees er vlug bij: de vorige edities waren namelijk binnen no-time uitverkocht. Ga voor meer informatie naar het officiële Facebook-event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Outlaw Events

Reageren