Hard News
Door Hard News

Headliner Entertainment, het artiesten en muziek platform van SFX Entertainment Europa, gaat zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf is nu de strategische paraplu van vier unieke boekingsbureaus en de onlangs gelanceerde divisie Headliner Music.

In de nieuwe samenstelling is Headliner Entertainment de operationele partner voor Abstract Bookings, Amplify Artist Agency, Fire in the Disco en Platinum Agency. Het onlangs gelanceerde Amplify Artist Agency, dat zich richt op een breed scala aan stijlen binnen de dance-industrie heeft een start gemaakt met het tekenen van Dirtcaps, East & Young, Romeo Blanco, Tommie Sunshine en YAX.X. Abstract Bookings is een techno agency pur sang dat artiesten als Klaudia Gawlas, Torsten Kanzler, Niereich en DJ Emerson vertegenwoordigt. Fire in de Disco heeft een andere benadering van het genre met artiesten als Joris Voorn, Joran van Pol en Gabriel Ananda. Platinum Agency staat aan de top van de Hard EDM met artiesten als Brennan Heart, Frontliner, Wildstylez en het talentenplatform ‘NEXT in Line’, waarin namen als Deetox, Sound Rush en Dark Pact worden ondersteund.

Headliner Music
Headliner Entertainments nieuwe muziek- en labeltak, Headliner Music, managet de muziekplatformen en labels van merken zoals Sensation, Mysteryland, Q-dance, Speqtrum Music en b2s. Daarnaast richt Headliner Music zich op nieuwe vormen van rechtenbeheer, waardoor deze divisie muziek op een zo goed mogelijke manier kan releasen en exploiteren.

Headliner Entertainment staat klaar om binnen de wereldwijde dance-industrie aan de headliners van de toekomst te gaan bouwen.
Kijk voor meer informatie over Headliner Entertainment op www.headliner-entertainment.com.

Reageren