Hard News
Door Hard News

Groter qua omvang, meer stages en een knallende line-up. De organisatie van Heaven Outdoor Festival keert ook dit jaar weer terug naar de Surfplas in Vlaardingen en toveren zij dit recreatiegebied om tot een stukje ‘hemel op aarde’.  Op zaterdag 22 juli vindt hier vanaf 14:00 uur de derde editie van Heaven Outdoor plaats.

Via social media van het evenement brachten zij eerder al naar buiten dat headliners Sophie Francis, Tony Junior en DBSTF erbij zijn, maar ook Kill the Buzz, Matt Nash, Luca Perra, Syzz en Marco Carpentieri zullen te zien zijn op de Blessed stage van het festival.

De tegenhanger van de Blessed stage is de Immortal stage. Zij die zich onsterfelijk voelen en andere liefhebbers van de hardere stijlen kunnen hier terecht voor een doordachte opbouwende line-up. Zo werd reeds vermeld dat niemand minder dan mister ‘Year of Summer’ Wildstylez, de euforische grootheden D-Block & S-te-Fan en hardcore legende Neophyte hier komen knallen. Om die dag helemaal compleet te maken worden hier sinds vandaag Darkraver, Ruthless, Bass Chaserz en Outsiders aan toegevoegd. De volgorde van acte de préséance zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt. Wellicht verstandig om de social media van Heaven Outdoor in de gaten te houden.

heaven-outdoor-stageNederland is een bron van goede artiesten en hier werkt dit evenement graag aan mee. Met een DJ contest bieden zij het podium aan aanstormend talent, zo kunnen hardstyle artiesten meedingen om een spot op de Immortal stage. Meedoen is nog mogelijk en inschrijven kan via deze link: www.heavenoutdoor.com/djcontest.

De vorige editie is de Touched stage geëvalueerd van een Volkswagen busje voorzien van geluidsset tot een magisch plek midden in het bos. Ook dit jaar wordt deze stage aan deze indrukwekkende locatie gekoppeld. Nadat de lat hoog werd gelegd tijdens de vorige editie, met namen als Benny Rodrigues en Luuk van Dijk, moest de organisatie opnieuw op zoek naar een kloppend verhaal voor het ‘technobos’. Zo meldde zij eerder al de komst van Michel de Hey en Buurman & Buurman, maar daar blijft het niet bij. ANOTR, Chris Stussy, vrouwelijk schoon Lockar en vrienden van de show Rowan Pierot & Loco Dave zijn erbij. Na een superset van vorige editie is ook Luuk van Dijk weer van de partij.

heaven-outdoorMet gepaste trots laat de organisatie weten dat er dit jaar nóg een stage bij komt. Gekozen wordt voor het thema Confess, wat vrij vertaald staat voor opbiechten. Lekkere hitjes van vroeger, wie houdt daar nou niet van? Om die reden besloot de organisatie een samenwerking aan te gaan met Rewind Amsterdam, die deze gezellige stage dit jaar zal hosten. Spoel terug naar de hitjes van toen en fast forward naar de hits van nu!

Met vier verschillende stages, spectaculaire shows en een entourage waar je kippenvel van krijgt, wordt 2017 een editie waar niemand het terrein verlaat zonder een grote glimlach!

Heaven Outdoor vindt plaats op zaterdag 22 juli van 14.00 tot 0.00 uur. Het adres van het festivalterrein is Surfpad 50 in Vlaardingen. Toegang vanaf achttien jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €32,50 per stuk. Zorg wel dat je er snel bij bent, jij bepaalt hoeveel je betaalt. VIP tickets kosten € 67,50. Voor kaarten, merchandise en meer informatie kan je terecht op www.heavenoutdoor.com.

Reageren