Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Volgende week is het weer tijd voor Pussy Lounge at the Park en dit jaar staat het festival in het teken van het Braziliaanse carnaval. Tijdens deze editie gaat een wereldberoemde DJ zijn krachten bundelen met Outsiders voor ‘The Pussy lounge Roulette’.

CHECK: Het Pussy lounge at the Park woordenboek: Braziliaanse carnavalseditie

Begin vorig jaar introduceerde Pussy lounge het nieuwe concept: ‘The Pussy lounge Roulette’. Het idee hiervan is dat er een DJ komt optreden waarvan je het niet zomaar verwacht tijdens dit freestyle-event. Dit jaar zal niemand minder dan Quintino – nummer 25 van de DJ Mag Top 100 2018 – een set komen draaien op Pussy lounge at the Park en dit doet hij met Outsiders. De Nederlandse house DJ is bekend over heel de wereld met tracks als ‘I Just Can’t’ en ‘Good Vibes’, die samen meer dan 100 (!) miljoen streams hebben op Spotify.

Pussy lounge plaatste een video op hun socials met de aankondiging van deze act, waarin Quintino en Outsiders al wat dingen zeiden over de set. Het blijkt dat de DJ’s elkaar al lang kennen en dat ze hard aan het werk zijn in de studio. “Ik wil af en toe gewoon iets geks doen en zo’n uitstapje vereist veel voorbereiding. We brengen het beste van beide werelden samen en gaan gewoon vlammen”, aldus Quintino.

Outsiders vertelt dat hij graag een wereldberoemde artiest wilde betrekken in dit concept en dat hij denkt dat dit een hele goede combinatie kan zijn: “Quinten staat erg hoog in de DJ Mag Top 100 en ik weet dat hij gek genoeg is om zo’n uitstapje te maken. Daarnaast zijn de tracks van hem ook erg fijn om te mixen in freestyle en hardstyle. We zijn allebei onze tracks aan het ombouwen tot één knotsgekke set.” Het optreden duurt een half uur en volgens de DJ’s wordt het 30 minuten lang rammen.

Quintino en Outsiders will mixen hun klassiekers voor ‘The Pussy lounge Roulette’

Het belooft een verrassende set te worden van de Nederlandse DJ’s, waarin de klassiekers van Quintino een nieuwe, harde versie krijgen. Ga naar de website van b2s voor tickets en info van Pussy lounge at the park.

Omslagfoto via Facebook-pagina Pussy lounge

Reageren