Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

In februari was het weer tijd voor het jaarlijkse evenement Hard Bass. Voor dit binnenfeestje wordt er flink uitgepakt met shows, aankleding en natuurlijk de vier teams. Om jezelf onder te dompelen in de wereld van Hard Bass kunnen alle sets van de vier teams bekeken, beluisterd en herbeleefd worden.

Team Blue

Dit team bestaande uit Isaac, Psyko Punkz & Sound Rush was het eerste team dat draaide op Hard Bass 2018. De vier heren verzorgden een euforische opening in het GelreDome. De live set van het blauwe team werd verzorgd door Coone.

Team Green

D-Block & S-te-Fan, Zatox en Wildstylez vertegenwoordigden Team Green op Hard Bass. Hun set kan hier bekeken worden. Niemand minder dan de Spirit of Hardstyle, bestaande uit Bass Modulators, Atmozfears Audiotricz en Noisecontrollers, trad op als live set van het groene team.

Team Yellow

Dit team bestond tijdens de nacht van 27 januari uit Ran-D, B-Front en Sub Zero Project. Hiermee begon dan ook de opbouw naar de hardere kant van hardstyle. Adaro was verantwoordelijk voor het anthem ‘Black Rain’ en had de eer om live op te treden tijdens Team Yellow.

Team Red

Het laatste, maar zeker niet het minste team van de avond: Team Red. Rebelion, Delete en E-Force waren aangewezen als Team Red om het dak helemaal van het GelreDome af te blazen. De afsluitende live set van de avond was Radical Redemption.

Omslagfoto via Facebook-pagina Hard Bass

Reageren