Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Het weekend van 26, 27 en 28 mei stond volledig in het teken van Intents Festival. Het nog altijd groeiende festival werd dit jaar voor de 14de keer gehouden in het kleine Oisterwijk. Met het thema Circus of Insanity werd het terrein omgetoverd tot een grote circustent met geweldige shows en fantastische artiesten die jou de volledige en onvervalste circusbeleving bezorgde. Beide festivaldagen waren dit jaar wederom volledig uitverkocht en ondanks de immense hitte waren het 2 fantastische dagen.

Zaterdag
De zaterdag van Intents Festival was dit jaar binnen 20 minuten uitverkocht. Een fantastische prestatie. De dag die gevuld werd met unieke hostings, zoals de Warface vs Frequencerz hosting in de indoor mainstage, en adembenemende shows, zoals de lanceering van de nieuwe wereld tour van Gunz For Hire, werd afgesloten met een eindshow die je het liefst elke dag herbeleeft.

Zondag
De zondag van Intents Festival was wederom gevuld met de hardste battles en de dikste live-acts op de mainstage. De hostings van de indoor stages werden verzorgt door LNY TNZ met ‘FVCK GENRES’ en door Destructive Tendencies in de Dynamite hardcore tent. Ook deze dag werd afgesloten door een eindshow waar je U tegen zegt.

Foto’s: Intents Festival

Reageren