Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Menig liefhebber heeft een speciaal plekje in het hart voor de periode 2005-2011: de hardstyle classics. De welbekende én veelbezochte edities van De Tijdmachine brachten een ode aan deze periode, en inmiddels zijn er weer meer sets online om deze te herbeleven. 

Afgelopen week verschenen namelijk verschillende live-sets van voorgaande edities op de SoundCloud van De Tijdmachine. Fans van hardstyle classics mogen dan ook hun hart ophalen: luister sets van TNT, Ryfle & Distractor, Josh & Wesz, D-Block & S-te-Fan, Crypsis, Bioweapon, Alpha2 uit 2014 en herbeleef de editie van 2015 met sets van The Prophet, Luna & Dana, Brennan Heart, Psyko Punkz LIVE, Noisecontrollers LIVE, Wildstylez, Coone & vele anderen!

“Weet je nog?! Toen hardstyle nog gewoon hardstyle was en je niet hoefde te kiezen tussen rauw en euforisch? De tijd van Partyflockmeetings linksvoor, wegwerpcamera’s en na elke editie van Defqon.1 het zand van Almeerderstrand weer in je onderbroek vinden. Wat was het mooi hè? Dat gevoel van saamhorigheid, leven voor de muziek en de feesten.” 

“Toen hardstyle nog gewoon hardstyle was”

Hieronder kun je alvast de 2014 editie herbeleven. Ga naar de SoundCloud-pagina van De Tijdmachine voor alle sets, en bekijk hier nog de ‘klassiekers voor je speakers’ die we in 2015 voor je op een rij hadden gezet.

Omslagfoto via Facebook-pagina Lose Your Mind

Reageren