Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Sinds vandaag is het nieuwe Silver Bullet album van Phuture Noize dan eindelijk gereleased. De afgelopen maanden heeft de hardstyle producer hier keihard aan gewerkt, en in korte tijd staan de social media al vol met lovende reacties. “2020 verandert eindelijk in iets goeds.”

LEES OOK: Phuture Noize last pauze in: “Ik zal de tijd gebruiken voor een nieuw album volgend jaar”

Zoals bekend nam Phuture Noize in september een pauze, en ruilde de weekenden aan vele optredens in voor extra tijd in de studio. “Het plannen van het project begon vorig jaar in maart en alle muziek is sinds de tourbreak in september gemaakt”, laat Marco weten in zijn Instagram stories. Gisteren kwam er een visualizer van het album al online, waarbij alle 11 tracks van het album begeleid worden door kunstwerken waar meer betekenissen achter zitten, dan dat in je in eerste instantie zou denken.

Het internet staat door de release bol van de lovende reacties van fans. “Het beste album van het jaar”, is een van de vele reacties die je tegen zal komen. De keuzes voor de favoriete track van Silver Bullet liggen – zoals dit ook het geval was bij Pursuit of Thunder en Black Mirror Society – zijn dan wel weer verschillend, wat aangeeft dat het album als geheel erg goed scoort volgens de fans. “Het album als concept, van het artwork tot de lyrics, tot de vinyl-release. Het beste album in de historie van hardstyle!”

Silver Bullet album van Phuture Noize legt de lat (opnieuw) hoog

Silver Bullet is vanaf vandaag verkrijgbaar via de bekende platformen. Bovendien is dit het eerste album dat uitgebracht is op het nieuwe label van Phuture Noize, genaamd Black Mirror Society. Volgens het label komt er nog een kijkje achter de schermen aan: “In the future phuture noize will explain his thought process and writing ideas on this album.”

Omslagfoto via Facebook-pagina Phuture Noize

Reageren