Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

“Rio de Janeiro als carnavalshoofdstad van de wereld? Besteira!” Deze zomer wordt Breda omgetoverd in het nieuwe Brazilië wanneer Pussy lounge at the Park terugkeert voor een nieuwe editie: volledig in het teken van het Braziliaans carnaval. Wij zullen je optimaal voorbereiden op dit grootse feest met het ultieme Pussy lounge at the Park woordenboek: de Braziliaanse carnavalseditie. 

Vá com aquela banana!

“Gaan met die banaan!” Als de grondleggers van freestyle staat Pussy lounge bekend om haar extravagante entertainment, tijdloze thema’s, inflatables die je om de oren vliegen en een machtige overvloed aan co2. Deze at the Park editie belooft dan ook veel goeds, aangezien het feestelijke van het Braziliaans carnaval gecombineerd zal worden met de absolute gekte van Pussy lounge.

O que você tem?

“WAT HEB JE?” Tijdens Pussy lounge at the Park wordt er natuurlijk een immense hoeveelheid aan freestyle beats door de speakers geknald, waardoor het niet altijd even makkelijk is om je vrienden te verstaan. Mocht je jezelf dus in de mooie buitenlucht van het Breepark vinden en je na vijf keer “wát heb je?” je vrienden nog steeds kan verstaan, doe je het gewoon op de Braziliaanse manier: “QUE?”

Me de uma cerveja

“Doe mij maar een biertje!” Tijdens dit ultieme zomerse festival gaan er vanzelfsprekend de enige rondjes “cerveja” doorheen. Nét als tijdens het ‘echte’ Braziliaans carnaval, waar zelfs 80% van de totale jaarlijkse bierconsumptie weggedronken wordt. Op Pussy lounge zullen er naast bier ook genoeg andere alcoholische versnaperingen in de aanbieding zijn, maar de grote vraag is natuurlijk: kan jij de Darkraver bijhouden?

Eu só quero dançar

“Ik wil gewoon eventjes lekker dansen…” Het Braziliaans carnaval gaat natuurlijk gepaard met een heel groot aantal losse heupjes, welke ook op deze editie van Pussy lounge at the Park niet zullen ontbreken. De lekkerste freestyle hits zullen je om de oren vliegen, waarop jij samen met de welbekende Pussy lounge danseressen de billen kunt schudden. Optimaal genieten van de muziek én het uitzicht, dus!

Quem é o próximo?

“Wie draait er hierna?” Voor Pussy lounge at the Park is ook voor de line-up alles uit de kast getrokken, en zal je naast de founders of freestyle kunnen genieten van artiesten als Endymion, The Prophet en Psyko Punkz. Voor een overzicht van álle DJ’s die je deze dag zullen verzorgen van de lekkerste freestyle sets kun je hier een kijkje nemen.

Ajuda, estou queimando!

“Help ik verbrand!” Pussy lounge at the Park vindt traditiegetrouw in hartje Nederlandse zomer plaats. Hoewel je het natuurlijk nooit weet in ons kikkerland, zal je hoogstwaarschijnlijk kunnen genieten van een lekker zonnetje tijdens het stampen. Aangezien wij Hollanders dan ook niet zo gewend zijn aan de zon als de Braziliaanse carnavalsvierders, is het meer dan verstandig om alvast zonnebrand voor jezelf én die ene vriend die altijd levend verbrand in te slaan.

Vamos lá

Yeah, let’s go!” Beginnen jouw benen inmiddels al te kriebelen bij de gedachte aan al deze freestyle gekte? Zorg er dan voor dat jij deze editie van Pussy lounge at the Park niet mist; verzamel je vriendengroep, koop tickets voor dit “grande festa”, regel een BOB, leer wat Portugese woorden en bezoek het Braziliaans carnaval dit jaar in het mooie Babant!

Pussy lounge at the Park 2019 zal 15 juni plaatsvinden in het Breepark in Breda. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van b2s, waar je ook meer informatie over dit zomerse freestyle spektakel terug kunt vinden. 

Afbeeldingen via Facebook-pagina Pussy lounge by b2s

Reageren