Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Gisteren kwam Q-dance met oer-Hollandsch en groot nieuws. Er verscheen namelijk een trailer voor een nieuwe editie van X-Qlusive Holland XXL. De laatste editie van het feest stamt alweer uit 2016, de hoogste tijd dus voor een nieuwe editie gevuld met koekhappen, spijkerpoepen, klederdracht en natuurlijk veel oranje.

Op zaterdag 29 september is de Ziggo Dome eens temeer het toneel van het meest Hollandsche feest ter wereld. De vorige edities stonden telkens garant voor één groot gekkenhuis, dus dit jaar zal niet anders zijn. Let wel op! Voor deze editie moet je jezelf registreren via de Q-dance website. Deze pre-registratie sluit op donderdag 5 juli om 23:59uur dus wees er snel bij. Het thema van deze editie is ‘Geen Greintje Fatsoen’. 

Landgenoten, het volk zal feesten!

In de trailer zijn artiesten verstopt die op de desbetreffende avond geboekt zijn. De oplettende kijker zal dus al een goed idee krijgen van wat voor vlees we in de kuip hebben. Wil je bij dit feest aanwezig zijn? Zorg dan dat je je via de bovenstaande link registreert, dan heb je de grootste kans om je zeker te stellen van jouw tickets!

Omslagfoto via Website Q-dance

Reageren