Hard News
Door Hard News

Op 12 november verontschuldigde High Voltage zich voor het feit dat hij de laatste tijd niet zo actief was geweest op social media. Gelukkig maakte hij het goed door te zeggen dat hij met een nieuwe solo-track bezig was en een nieuwe samenwerking had gemaakt met Warface, genaamd “Sactuary”.

Hij sloot het bericht af met de vraag: “ALBUM: Yay or nay? ;)” Zoals verwacht was er niemand die het slecht idee vond, dus met een lading aan positieve reacties konden we op dat moment niets anders doen dan afwachten wat het verlossende antwoord van hemzelf zou zijn.

Gelukkig plaatste High Voltage vandaag het volgende bericht op z’n Facebookpagina: “Yup, the rumours are true. I’ll be making an album next year. My game, my rules, nothing else!”

Goed nieuws dus voor iedereen die zich er al op had verheugd, en goed nieuws voor iedereen die weg is van zijn duistere sounds. Wanneer het album uit gaat komen is nog niet bekend, maar dat het volgend jaar zal zijn is zeker. Daarnaast zal het album zeer waarschijnlijk uit worden gebracht op z’n huidige label Nightbreed Records. We kunnen niet wachten op de eerste previews!

Reacties

  • Jeroen 12 december 2015 - 17:56

    Precies hetzelfde met Crypsis, wanneer artiesten een lange tijd niks uitbrengen….. komt er waarschijnlijk iets groots(dus een Album) aan. of ze hebbent het druk met ghosten :P Grapje

    Quote

Reageren