Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat Warface vorig jaar zijn eerste Live For This evenement in de AFAS Live hield, was het al gauw bekend dat er aanstaande december een nieuwe editie zou plaatsvinden. Zojuist plaatste de End of Line DJ de eerste video hiervoor; maar zien we hier nou een tweede persoon die zich gaat voegen aan het evenement?

LEES OOK: Dit was Warface – Live For This 2018

De eerste editie van Warface’s Live For This event was vorig jaar uitverkocht. Tijdens deze avond stonden dan ook niet de minste namen op de line-up. Zo draaiden onder andere mede End Of Line DJ’s D-Sturb en Delete in de AFAS Live. En werd de avond afgesloten met hardcore van N-Vitral, Deadly Guns en Sefa. Bovendien verraste Warface iedereen nog vlak voor het evenement met een compleet album dat toen werd uitgebracht.

Met nog bijna 3 maanden te gaan tot het evenement, heeft Warface zojuist een korte video geplaatst op zijn socials. In de video kijkt hij terug op de eerste editie van Live For This en blikt hij vooruit op de aanstaande editie in de hoofdstad van Nederland. Aan het einde van de video lijkt er echter wel iets opvallends te gebeuren: er is namelijk een tweede, onherkenbaar persoon in beeld. Op het internet gaat er verschillende namen rond, zoals E-Force (van de vroegere, gezamenlijke act War Force), D-Sturb, Delete en Deadly Guns. Maar wie dit is en wat dit betekent voor het evenement, is voor nu nog onduidelijk.

Wie is die tweede persoon in Warface’s Live For This teaser?

Het Live For This-event vindt plaats op zaterdag 21 december in de voormalige Heineken Music Hall: de kaartverkoop hiervoor begint op 3 oktober om 19:00. Voor tickets en meer informatie, ga je naar de officiële website van het event.

Reageren