Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De zaterdag van Intents Festival is in volle gang en het heeft met Imperatorz een uitstekend begin achter de rug. De boomlange Duitse DJ greep het vroege moment op de dag aan om het publiek op te zwepen – met beide handen.

LEES OOK: Major Conspiracy ontsteekt uitzinnige Dynamite-area

Imperatorz is bezig met een opmars en was zwaar beladen met 35 keiharde tracks voor de Fanaticz-stage: het podium dat ieder jaar een. steeds grotere rol krijgt. De Scantraxx BLACK-artiest stond als derde set van de dag gepland, maar dit weerhield hem niet om direct met de deur in huis te vallen. Tot groot genoegen van het enthousiaste publiek.

De set van Imperatorz stond bol van de hits en mash-ups: het zette iedereen op de dansvloer op scherp. Hierdoor zat de stemming er meteen goed in: al helemaal als je je bedenkt dat de Duitser van 2 meter hoog als een Duracell-batterij over het podium walste. Het werkt aanstekelijk, want terwijl de DJ bijna tegen het dak van de booth aanspringt tijdens het toepasselijke ‘Energy’, wordt het Intents-publiek gevoed met een hoop goede zin.

Zij schreeuwen massaal mee tijdens de ‘Warrior’-collab met Aversion en draaien rondjes als een Turbo Booster wanneer zij de mist in gaan wanneer een nieuwe ID ‘Disobey’ uit de speakers klapt. Afsluitend komt Fraw nog even op het podium en doet de ‘Face The Rage’-edit het erg goed. “Move b*tch, get out the way!”

Imperatorz zorgt voor uitstekend begin bij de Fanaticz

Met dit tweede Intents optreden drukt Imperatorz opnieuw zijn stempel: een energieke start van de dag is wat aanslaat bij de mensen. “Intents brengt altijd de energie”, zegt Imperatorz na zijn optreden. “Ongelooflijk dankbaar voor de steun en sfeer tijdens mijn set. Dat jullie allemaal zo vroeg komen betekent alles voor mij!”

Op de Fanaticz-stage staan dit weekend verder nog Aversion, Dual Damage en nog heel veel anderen: wees er volgend jaar ook bij en pre-registreer je nu voor Intents Festival 2024 – Into The Wild.

imperatorz @ intents festival 2023 - kingdom of unity

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren