Door

Op zaterdag 15 november gaat Indicator geschiedenis schrijven, want het grootste indoor hardstyle event van het Noorden groeit verder. Een nieuwe locatie, hogere geluidsnormen, kaartverkoop die gaat harder dan ooit en een verhuizing van de Indicator Decade Stage naar een grotere hal vanwege overweldigend animo. Kortom, dit wordt er een voor in de boeken en je kan je voorbereiden op een totaalbeleving waar duizenden hardstyle liefhebbers negen uur keihard uit hun plaat gaan met de beste hardstyle en early hardstyle dj’s.

Inmiddels is de website gelanceerd en je kan middels de officiële trailer alvast een voorproefje krijgen:

Line Up
Voor de Indicator Mainstage is er ook plek vrijgehouden voor talent waaraan de Indicator DJ-Contest vooraf is gegaan. Hier is een felle strijd voor geleverd door zeven zeer talentvolle acts, maar slechts 1 kan de winnaar zijn en dat is Noize Destroyer. Hiermee is de line up compleet en bestaat uit de volgende lijst:

Indicator Mainstage
Adaro
Radical Redemption
Frequencerz
Waverider
Atmozfears
Bass Modulators
Warface
Deetox
Dymonic
Noize Destroyer
MC: Da Syndrome

Op de Indicator Decade Stage kunnen de liefhebbers van early hardstyle terugreizen in de tijd. Hier staat de hardstyle centraal die in het decennium van 2000 tot 2010 is uitgebracht. Dat dit genre nog wordt gewaardeerd blijkt wel uit het overweldigende animo. Daarom is besloten om deze te verplaatsen naar een grotere hal zodat iedereen deze prachtige tijden kan herleven. De nodige impulsen worden op je afgevuurd en de volgende reisleiders zullen je tijdens deze trip begeleiden:

Indicator Decade Stage (2000-2010)
Josh & Wesz
DHHD (dj set)
Scope DJ
A-lusion
Silvio Aquila
Bass
Kalas
MC: Triggah

Tickets, Travel & Info
Zoals aangegeven gaat de kaartverkoop harder dan ooit en records worden gebroken. De kortingsacties waren rap uitverkocht en ook kunnen we spreken over een run op de regular tickets. Klik op de link onderaan dit bericht om je ticket te kopen.

Wil je Indicator bezoeken zonder zorgen over vervoer, dat kan. In samenwerking met party-vervoer.nl worden er georganiseerde busreizen aangeboden, voor meer info zie de website.

Indicator opent om 22:00 de deuren voor personen van 18 jaar en ouder voor een negen uur durende beukmarathon.  Voor meer info over kan je terecht op de website waar je tickets kan kopen en je handige info vindt. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtje omtrent Indicator, check onze Facebook Page.

Fase 1   €22,50  SOLD OUT
Fase 2   €25,-     SOLD OUT
Regular €32,50

Indicator ticketshop: https://frontoffice.ticketconnect.nl/step1/channel/ACRR/rid/V5S4/

AGENDA CRITERIUM PRODUCTIONS:
15-11-14             Indicator                                                         Martiniplaza (Groningen)
20-12-14             Kings of Core ‘’Final Ode’’                        Huize Maas (Groningen)
04-04-15             Kings of Core ‘’Massive Fury’’                 Sportcentrum Kardinge (Groningen)

Reageren