Door Feije Tinnevelt

Gisteren werd door Intents Festival de zondag line-up van hun 15e editie vol trots aan hun volgers onthuld. Zoals elk jaar werden er al enkele namen verklapt die voor grote discussies en speculaties leidden, zoals . Toen dit bekend werd gemaakt, konden bezoekers van Intents Festival 2018 al ontdekken dat elke liefhebber naar hartenlust kunnen losgaan.

Keus voor iedereen

Of je hart nu een beat overslaat bij euphoric hardstyle, elke kick meedrumt bij de raw of even herinneringen wilt ophalen bij de Relive Stage: Intents has got you covered!
Grote namen als Atmozfears vs. Devin Wild en Sound Rush vs. Adrenalize mogen de euforische kant van de scene vertegenwoordigen.

Mag het nou allemaal een tandje harder van je? Zorg dan dat je de back2back2back op de Mainstage van Warface, Delete en E-Force niet mist. Ook Rebelion LIVE, de Roughstate Showcase en Radical Redemption vs. Regain doen een munt in het rauwe buideltje.
Deze namen, samen met vele anderen, worden de hele dag ondersteund door zowel MC Villain als MC Da Syndrome. Dit tagteam van ceremoniemeesters zal dan ook garanderen dat niemand op de mainstage stil zal blijven staan.

Making memories

In de vijftien jaar dat Intents de festivalscene domineert, is de sound van hardstyle non-stop geëvolueerd. Een beter moment om de klassiekers te eren dan het jubileum van Intents Festival lijkt niet te bestaan. Voor allen die met een nostalgisch gevoel willen losgaan is de Relive Stage de place to be. De line-up van Relive liegt er dan ook niet om: 2-Sidez, Avio Live en Donkey Rollers Live is maar een korte greep uit de selectie van Intents Festival.
Terugdenken aan de tijd van weleer kan niet zonder dat een aantal namen voorbijkomen. Denk hierbij aan D-Block & S-te-Fan en Davide Sonar. Om deze reden zijn deze heren dan ook te bewonderen op 3 juni.

Denken in hokjes doe je ergens anders

Zoals altijd kun je niet alleen voor hardstyle terecht op de zondag van Intents Festival. De FVCK GENRES stage in de indoor mainstage laat geen ruimte voor twijfel over, hun boodschap is namelijk heel duidelijk: Fuck genres. Namen als LNY TNZ, Dyna, Tony Junior en Crisis Era geven perfect weer dat er voor het denken in hokjes hier geen ruimte is. Ook je dagelijkse hoeveelheid rap kun je hier krijgen, want Jebroer en Lil Kleine zijn aanwezig op de FVCK GENRES stage.

Knotsgek, gestoord en knallend

Mag het allemaal wat harder en wat gekker? Dan is de Outrageous! jouw stek. De Outrageous! stage is al tijden een begrip op Intents Festival. Het zal dan ook niemand verbazen dat namen als Paul Elstak, Dana en Pat B Live samen met vele anderen zullen zorgen dat jouw freestyle verlangens bevredigd worden.Pompen bij Dynamite

Vind je de Outrageous! niet gek genoeg? Dan zal de Dynamite stage vast meer in jouw straatje liggen! Om je te verzekeren van een flinke dosis hardcore geweld heeft Intents Festival de handen ineengeslagen met niemand minder dan Destructive Tendencies. Zij zijn dan ook verantwoordelijk om samen met o.a. Dr. Peacock Live, Partyraiser en N-Vitral presents: BOMBSQUAD Live de tent volledig af te breken.

Tikkeltje trager, maar zeker niet minder interessant

Dat al de muziek en zon je af en toe te veel worden, snapt Intents Festival heel goed. Speciaal daarom kun je even bijkomen en genieten bij het Natural Insanity Beach of in het Karnaval Festival Feestcafé. Nouveaubeats, Robert Feelgood en Emas zullen hier onder anderen de fijnste beats en de lekkerste deuntjes ten gehore brengen. Henk Dissel en Raymon Hermans gaan echter aan de slag om het gezelligste café van heel Oisterwijk op zijn kop te zetten!

Ben je nou nog niet overtuigt dat Intents Festival 2018 één groot gekkenhuis gaat worden? Kijk dan snel hier en bekijk alle namen die je op de zondag kan bewonderen!

Foto’s via Intents Festival 

Reageren