Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Intents Festival bestaat 20 jaar en komt met groot nieuws vanuit het koninkrijk. Nadat de zaterdag van het festival binnen no-time uitverkocht raakte, onthult de organisatie nu het eerste deel van de line-up van de zondag en deze belooft al veel goeds.

LEES OOK: Audiofreq & Code Black komen met nieuw Bioweapon album

Met indrukwekkende stages en adembenemende shows is Intents Festival door de jaren heen uitgegroeid tot een vaste prik. Voor het 20e jubileum pakt het daarom koninklijk uit: “Kom Intents Genieten, ontdek het prachtige paleis en aanschouw de beste optredens.”

Om te beginnen is het rijtje met aangekondigde stage-hostings royaler dan ooit tevoren. Rebelion & Vertile verzorgen op zaterdag de Indoor Mainstage en Partyraiser heeft dit jaar Dimitri K erbij om de Dynamite te hosten. Op vrijdag zijn de mannen van Major Conspiracy verantwoordelijk om het weekend af te trappen van deze stage en op zondag krijgt Dr. Peacock de eer.

De eerste namen van de Intents 2023 line-up op zondag zijn zojuist bekendgemaakt. Met onder andere Act of Rage vs. Radical Redemption en een mega battle van Adjuzt vs. Aversion vs. Mutilator op de mainstage. De Fanaticz-stage heeft opnieuw zwaargewichten in huis met Anderex vs. Deezl en Sickmode vs. Mish met hun Rave Love en kunnen Classics-liefhebbers volop genieten met Adaro vs. Crypsis bij de Relive. Check alle namen tot zover hieronder: hier komen nog veel meer artiesten bij.

Intents 2023 line-up (tot nu toe)

intents 2023 line-up

“Jij bent uitgenodigd dus zorg dat je dit spektakel niet mist”

Intents Festival wordt gehouden van vrijdag 2 juni t/m zondag 4 juni 2023 in Oisterwijk. De zaterdag is al volledig uitverkocht, maar ga voor camping tickets, zondagtickets en nog enkele combi tickets naar de officiële website van het festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren