Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De kaartverkoop van Intents Festivals 2019 is volop losgebarsten en ook dit jaar vlogen de tickets als warme broodjes over de digitale toonbank. Binnen één uur was het volledige weekendfestival wederom uitverkocht en hierdoor vissen vele fans achter het net. Maar hier heeft Intents een oplossing voor…

LEES OOK: Intents Festival al langer actief tegen zwarthandelaren

Geheel in thema van ‘Calling All Superheroes’ trekt Captain Intents het superheldenpak aan om de zwarthandel tegen te gaan. Dit jaar heeft het festival – dat deze week ook nog eens is uitgeroepen tot het beste weekendfestival van de Benelux – namelijk een wachtlijst in het leven geroepen. Hierdoor kunnen pechvogels alsnog een kaartje bemachtigen zonder hiervoor belachelijke prijzen te betalen, legt Intents uit.

“Elk jaar heeft Intents Festival last van zwarthandel. Daardoor betalen bezoekers – vaak onbewust – veel meer voor een ticket dan de oorspronkelijke ticketprijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop zijn wij altijd actief opzoek naar verkopers die tickets te duur doorverkopen.”

Intents Festival gaat zwarte ticketmarkt tegen

De afgelopen dagen heeft de organisatie daarom al tientallen tickets van doorverkopers geblokkeerd. Deze zullen later terug in de verkoop gaan; wanneer je je registreer via deze wachtlijst, krijg je een mail of sms wanneer deze kaartjes weer beschikbaar zijn. Er is dus nog hoop voor degenen die de verkoop hebben gemist.

Heb je (eindelijk) een ticket kunnen bemachtigen maar even geen cent te makken? Boek dan je reis naar Intents via Party-vervoer.nl voor het hele weekend, de zaterdag of de zondag en betaal op een later moment!

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival 2019

Reageren