Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dit jaar komen Intents Festival en WiSH Outdoor gezamenlijk met een gloednieuw festival: Elektrum Festival. Verspreid over twee dagen komt hier een uitgebreid programma met het beste van de hedendaagse hardere stijlen, op een perfecte festivallocatie die nog niet eerder in onze scene is voorgekomen.

LEES OOK: WiSH Outdoor presenteert grootste Hardstyle line-up ooit: “A Weekend Adventure Awaits”

Elektrum Festival wordt een zogeheten ‘grand new outdoor harder styles experience’, met het beste van de hedendaagse hardstyle in meerdere area’s. Het unieke aan deze samenwerking tussen de twee grootmachten is bijvoorbeeld dat het even lang licht als donker is: de zaterdag begint om 13:00 in de middag, vervolgens gaat om 18:00 de zon onder (oftewel ‘golden hour’) en van 19:00 tot 01:00 is het donker. Perfect in balans dus – iets wat doorgetrokken wordt in de shows en het thema.

Bovendien zal de eerste editie van Elektrum gehouden worden bij de Velder Bossen. Hier is nog nooit eerder een hardstyle festival geweest, maar bezoekers zouden het kunnen kennen van het populaire We Are Electric of Jungle Festival. Een uitgestrekt landgoed met een enorm bos, waar je twee dagen in de buitenlucht kunt feesten. “In order for you to experience something extraordinary in these woods, both days will be filled with the best & biggest harder styles artists, who will play all their greatest hits and brand-new material.”

Elektrum Festival – powered by Intents Festival and WiSH Outdoor: daylight & darkness in perfect balance

Zet zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022 maar alvast in de agenda voor het grote debuut van Elektrum Festival bij de Velder Bossen in Boxtel. Pre-registreer je om kans te maken op de allereerste kaarten voor het festival via de officiële website.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elektrum Festival (@elektrumfest)

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren