Hard News
Door Hard News

Lampengat, Rommelgat en de rest van het Brabantse carnavalslandschap opgelet! Op zaterdag 11 november 2017 staat in de Effenaar in Eindhoven alles in het teken van de magische datum; de 11e van de 11e. Op deze datum zal Prins Zany d’n Urste de sleutel van de Effenaar in ontvangst nemen om de scepter te zwaaien tijdens InZanity: Road to Carnaval Freestyle Edition. Van 22:00u tot 04:00u kan er gehost en gestampt worden op heerlijke setjes vol met foute carnavalskrakers en gruwelijke freestyle! Prins Zany zal tijdens deze bonte avond bijgestaan worden door een hele bijzondere raad. Uit wie dit selecte en dwaze gezelschap zal bestaan blijft nog even geheim, maar één ding is zeker, hier wil je bij zijn! De Effenaar zal op de 11e van de 11e dé aftrap zijn van het carnavalsseizoen 2018. Alaaf!!

Prins Zany d’n Urste 

Whole the way from Rommelgat is here: Prins Zany d’n Urste! Deze rasechte Brabander zal in samenwerking met Bassworx en Supreme Agency het carnavalsseizoen feestelijk openen. Met een onvergetelijke freestyle avond volledig in een carnavalsjasje staat InZanity: Road to Carnaval Freestyle Edition garant voor 111% ambiance! De line up van deze avond wordt aangevoerd door een stel goede vrienden van de freestyle Prins van het zuiden; DJ Zany.

Ticket actie: D’n Urste 111 Tickets voor maar €11,11

We hebben een steekje los want de eerste 111 tickets voor InZanity gaan voor maar €11,11 over de toonbank! Nadat de road van 111 compleet is wordt de prijs van de tickets €19,-. Tickets voor de gezelligste Carnaval pré party zijn te verkrijgen via: www.bassworx.nl  en www.djzany.nl.

Dresscode: Carnaval!

InZanity wordt jouw excuus om jezelf weer in een carnavalspekske te hijsen! Verkleed als sneeuwwitje, dansmarietje, cowboy of indiaan kan jij de show gaan stelen in de Effenaar. De best verklede gaat naar huis met een heus prijzenpakket! Dus, trek dat carnavalstenue maar uit de mottenballen en zorg dat je feestelijk wakker wordt op de 11e van de 11e 2017.

InZanity Online

www.bassworx.nl

www.djzany.nl.

InZanity: Road to Carnaval Freestyle Edition
Organisatie: BassworxDatum: 11-11-2017
Tijd: 22:00 t/m 04:00
Locatie: De Effenaar, Eindhoven
Tickets:
D’n Urste 111 tickets: €11,11
Regular: €19,-
Line-up: Zany & Friends

Reageren