Hard News
Door Hard News

De afgelopen dagen verschenen er steeds meer berichten over The Intensity of Sound bij verschillende artiesten op hun social media. Zo is de line-up voor aanstaande editie van Loudness, dat dezelfde leus zoals gebruikelijk draagt voor het thema, nog niet bekendgemaakt. Maar zouden deze posts hiermee te maken kunnen hebben..?

LEES OOK: A Day Fuelled By Fanatics: Decibel outdoor 2018

Het raw hardstyle-concept van b2s lijkt onder andere B-Front en Unresolved in de line-up te hebben staan, als we de berichten mogen geloven. Verschillende artiesten hebben op hun socials foto’s geplaatst, voorzien van #theintensityofsound, wat zou kunnen betekenen dat zij in de Rotterdamse Maassilo aanwezig zullen zijn.

Loudness 2018 – The Intensity of Sound

Het zou dus zomaar kunnen dat je de bovenstaande namen tegen zult komen op Loudness, wat alweer 15 jaar geleden voor het eerst gehouden werd. Voor meer informatie over het event en de kaartverkoop, houd je het officiële Facebook-evenement van Loudness in de gaten.

Update 29/08: Loudness onthult line-up

Inmiddels heeft organisatie b2s de line-up bekendgemaakt voor de aanstaande editie in de Maassilo. Nadat het van sommige artiesten al een paar dagen in de lucht hing, is de kogel inmiddels door de kerk en zijn alle namen onthuld.

B-Front: Inner Choice
Rebelion
Delete
Regain & Killshot
D-Sturb
Unresolved
Thera
Rejecta
The Apexx Machine
Degos & Re-Done vs MYST
RVAGE
Spoontechnicians feat. Mind Dimension, Vyral & Infirium
Rooler
Luminite
Exit Mind
Riot Shift
Krowdexx
Reaperz
Magnificent
2Faced
Aversion
Hosted by Livid, Democian & Raise

🙌🏼 #theintensityofsound

A post shared by B-Front (@djbfront) on

Omslagfoto via website b2s / Loudness

Reageren