Hard News
Door Hard News

Na de bekendmaking van alle zes de indoor area’s, is het nu tijd om de line-up vrij te geven van de Mainstage! Net zoals in alle andere area’s heeft de organisatie ook hier gekozen voor exclusieve namen, toonaangevende battles en artiesten die je vrijwel nooit op een Mainstage ziet staan. Zo kan je een speciaal optreden zien van Traxtorm > La Famiglia, staan er battles geprogrammeert als Radium vs. The Braindrillerz en Thrasher vs. Deathmachine (Thrashmachine) en hebben we exclusieve live-acts als Invizbl en Igneon System weten te strikken. Bekijk de complete line-up + area indeling hieronder en kom op 15 april samen met duizenden andere hardcore liefhebbers kéihard stampen tijdens Hardshock Festival! Hardshock Festival 2017 [official] heeft dit jaar de dikste en meest exclusieve line-up ooit! Met maar liefst 125 artiesten verdeeld over 7 area’s mag jij als hardcore liefhebber dit festival op het Almere Strand écht niet missen!
hardshock-line-upTicketverkoop
Regular tickets voor Hardshock Festival zijn vanaf nu te koop op www.hardshockfestival.com en kosten €49,50 (ex. Fee). Heb je nog geen tickets en ook nog geen vervoer? Boek dan nu een combi (bus)ticket voor Hardshock Festival op www.party-vervoer.nl. Let op! De minimumleeftijd voor Hardshock Festival 2017 is 16 jaar.

Merchandise
Ben jij een echte Hardcore liefhebber? Dan mag jij de Hardshock merchandise niet missen! Check NU de Hardshock webshop en bestel je items vandaag nog op www.hardshockmerchandise.com!

General Info:
Hardshock Festival
Zaterdag 15 April 2017 (Paasweekend)
Almere Strand, Almere
Adres: IJmeerdijk 1, Almere
11:00 – 23:00 hrs
Leeftijd: 16+ (ID verplicht)
Genre: 100% Hardcore & Harder

Shortlinks:
Merchandise: www.hardshockmerchandise.com
Endshow 2016: http://bit.ly/hsf-show- 2016
Aftermovie 2016: http://bit.ly/hsf-movie- 2016
Livesets 2016: www.soundcloud.com/hardshock
Website: www.hardshockfestival.com
Busreizen: www.party-vervoer.nl/hardshock- 2017

Reageren