Hard News
Door Hard News

Niemand minder dan Hard Driver en Mr. Dirty Workz hebben het Intents 2016 anthem ‘It’s All In The Game’ geproduceerd. Intents Festival, dat vorig jaar door de festivalganger is uitgeroepen tot het beste dancefestival van 2015, heeft de track met sfeerbeelden onlangs online gezet.

Coone & Hard Driver – It’s All In The Game

Koen (Coone) en Freek (Hard Driver) hebben al heel wat ervaring op het gebied van het maken van anthems en hebben ook veel samengewerkt in de studio, onder andere onder het pseudoniem Ambassador Inc. Het is dan ook geen verrassing dat zij het anthem voor het festival, dat 3, 4 en 5 juni in Oisterwijk plaatsvindt, hebben gemaakt.

Thema

‘It’s All In The Game’ is dit jaar het thema van Intents Festival. Elk jaar pakt Stichting De Kloontjes weer flink uit, met The Funfair Of Madness in 2015 en The Lost Treasure 2014 is het nu tijd voor een sportthema.

De mainstage of moeten we zeggen, ‘Arena of Champions’ is weer de plek waar alles samenkomt. Als onderdeel van het thema wordt de indoor mainstage, ‘Ring of Glory’, van Intents Festival omgetoverd tot een ware vechtsport tempel.

Reacties

  • joran luyckx 25 april 2016 - 15:21

    oh yeah

    Quote

Reageren