Hard News
Door Hard News

Heb jij er altijd al van gedroomd om op Defqon.1 te draaien? Dan is dit jouw kans! Doe mee aan de Defqon.1 dj contest en bewandel de ‘Road to Glory’. De winnaar krijgt niet alleen de mogelijkheid om te draaien op de PURPLE op Defqon.1, maar krijgt ook een eigen release op Q-dance Presents: NEXT!

Prepare for glory
Q-dance nodigt jou samen met drie vrienden uit om de volledige Defqon.1 Weekend Festival experience mee te maken, inclusief een betaalde reis naar Defqon.1 en een vooropgezette camping plek. Op zaterdag is het jouw moment! Op de PURPLE krijg jij de kans om in de voetsporen te treden van onder andere B-Front, Ran-D en D-Block & S-te-Fan. Daarnaast krijgt je eigen track een release op Q-dance Presents: NEXT, maar voordat het zover is ontvang je eerst nog studio tips van de Bass Modulators inclusief feedback op je track. Om het feest compleet te maken, krijg je een exclusief interview voor in de Defqon.1 krant en maak je kans op een contract bij The Wishlist Agency.

Hoe doe je mee?
Maak een 30 minuten durende video inclusief een introductie en een liveset. Je liveset moet minstens één track bevatten die je zelf hebt geproduceerd. Als je set is opgenomen zorg je dat je ‘m upload op YouTube. Vervolgens stuur je de link van je video plus je eigen track naar contest@q-dance.com. Houd in gedachte dat het niet alleen gaat om je dj skills, maar ook om creativiteit. Zorg ervoor dat jij je onderscheidt van de rest, en wie weet zien we jou deze zomer op Defqon.1 draaien.

Eisen
Je set van 30 minuten moet minstens het volgende bevatten:

– Minimaal één track die je zelf hebt geproduceerd;
– Je ultieme hardere stijlen track;
– Je favoriete Defqon.1 anthem;
– De ultieme track om je set mee te eindigen.

Heb jij het in je in om jezelf te bewijzen als hét upcoming dj talent binnen de hardere stijlen? Zorg dan dat Q-dance uiterlijk dinsdag 7 juni om 23:59 je inzending heeft ontvangen.

Reageren