Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het heeft even geduurd, maar Headhunterz heeft nu eindelijk ‘a new place where the magic happens’. Zijn studio is namelijk af en deze laat hij dan ook trots op zijn social media zien. Hij noemt het zelfs een droom die werkelijkheid is geworden. En dat kunnen we ons voorstellen, want mister Heady is behoorlijk wat van plan in de gloednieuwe Music From Within Studio.

LEES OOK: ‘Destiny’ uitgeroepen tot beste plaat van 2017

Al vanaf het moment dat Headhunterz terugkeerde naar de hardstyle, gooide de Veenendaler de deur van zijn oude studio achter zich dicht. Er moest namelijk een nieuwe komen, waarin hij naast zijn eigen producties ook Hard With Style tot een hoger niveau kon tillen. Deze plek is nu dan eindelijk gerealiseerd na een maandenlange verbouwing. Headhunterz lichtte hier al een tipje van de sluier op, maar één van de bedrijven die de studio daadwerkelijk heeft gebouwd laat nog véél meer zien. Volgens de website van één van de bouwers heeft het bedrijf in januari een uitbreiding geïnstalleerd die podcastopnames met meerdere deelnemers mogelijk maakt. Bekijk het beeldmateriaal van Headhunterz’ studio hier, hier, hier en hier.

De nieuwe studio van Headhunterz is eindelijk klaar

Nu de nieuwe muzikale broedplaats af is, kunnen we ons stiekem verheugen op nieuw genot voor het oor van Headhunterz. Naast het nieuwe mini-album, dat dit jaar zal verschijnen, vertelde hij namelijk al eerder dat hij zijn Hard With Style podcast naar een 2.0 versie wil brengen. De studio zou hierin een uitkomst bieden. De afgelopen uitzending van HWS werd hierdoor zelfs opgeschort naar 2 februari. Headhunterz verontschuldigde zich hiervoor, maar vertelde dat de vertraging voor een goed doel is: “It will all make sense very soon.”

Omslagfoto via Facebook-pagina Headhunterz

Reageren