Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Op 18 april zal de officiële release van E-Force zijn debuutalbum zijn, genaamd ‘Edge Of Insanity’ . Zijn nieuwe album zal gevierd worden tijdens de release party op 15 april in het Honingcomplex in Nijmegen. Gisteravond besloot E-Force om de volledige tracklist van zijn album op Facebook bekend te maken en de fans zijn zeer enthousiast.

Het album bevat in het totaal 24 tracks en zit vol met collabs en remixen. Zo staan er collabs op met artiesten als Delete, Luna, Radical Redemption en Warface. De remixen zijn verzorgt door onder andere Devin Wild, Digital Punk en Tha Playah. Daarnaast staan er natuurlijk ook flink wat solo tracks op. Goed gevuld, dat is waarschijnlijk de beste beschrijving voor het album.

Er staan enkele tracks op het album die al bekend zijn bij het publiek. Denk aan tracks als ‘Kill The Noise (Met Luna)’, ‘Here Comes The Boom (met Sub Zero Project)’ en ‘Men Of Steel (Tha Playah Remix)’, maar natuurlijk ook compleet nieuwe tracks zoals ‘The Edge Of Insanity’, The Dead Trap’ en ‘One Of A Million’, wat allemaal solo tracks zijn. Bekijk de volledige tracklist nu hieronder.

tracklist-eforceFoto: E-Force

Reageren