Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Eerder vandaag werd op social media duidelijk dat Jason Payne, Unresolved en the hardstyle viking Caine gaan samenwerken aan een collab. Deze drie mannen zullen samen de studio in duiken voor wat niets anders kan zijn dan een dikke rauwe beukplaat.

Deze heren hebben de afgelopen jaren elk afzonderlijk flink aan de weg getimmerd. Met optredens op feesten als Defqon.1, Hardbass, Decibel Outdoor, Intents Festival, Loudness en ga zo maar door. De mannen zijn ondertussen gevestigde namen in de Raw scene en zijn nog niet klaar met hun opmars.

Hoe lang het gaat duren voor deze collab ook daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden is nog maar de vraag. Afgaande op de foto die Jason Payne eerder deze dag op Instagram plaatsten met de hashtag: #weshouldstopfuckingaroundandgettowork kan het nog wel even duren.

collab-jason-caine-unresolved
Unresolved geeft aan dat hij hoopt de track af te hebben vóór het event Primal: Cerberus, dat op 18 februari plaatsvindt in Heerhugowaard, waar deze drie heren samen het podium zullen betreden voor een epische battle. Hij geeft hierbij ook aan dat ze het alledrie met individuele projecten ook nog erg druk hebben.

Foto: Jason Payne

Reageren