Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Hij heeft samengewerkt met talloze artiesten als Paul Elstak, Darkraver, Outsiders en Brennan Heart, en zorgt er hiermee voor dat hardstyle niet meer uit de Nederlandse Top 40 weg te denken is. Niemand minder dan Jebroer vertelt in een mini-documentaire van het AD over zijn rol in de hardere stijlen scene.

LEES OOK: Brennan Heart & Jebroer komen met nieuwe collab: ‘Heartcore’

Jebroer is bekend van tracks als ‘Kind Van De Duivel’, ‘Polizei’, Engeltje’ en ‘Me Gabber’, die hij in samenwerking met hardstyle en hardcore producenten maakt. In de docuserie ‘Bondig’ van het AD vertelt hij meer over hoe hij een nieuw en jonger publiek kennis laat maken met hardstyle: “Ik ben denk ik wel verantwoordelijk voor een nieuwe generatie hardstyle-fans.” Ook vertelt Jebroer over hoe hij nu in Duitsland met zijn hardere tracks een groots succes aan het worden is.

“In Duitsland ben ik nu opkomend, een nieuwe sensatie. En dat is gek, overal is het rumoerig als ik opkom. In mijn Spotify staat Nederland bovenaan, maar in Duitsland heb ik bijvoorbeeld bijna evenveel luisteraars. En daar is het echt een bepaalde scene: daar ben ik underground. In Nederland ben ik een soort van commercieel, BN’er achtig.” 

“Ik ben geen DJ, ik ben geen rap-act, ik ben een begeleider van de muziek. En dat gebeurt nergens nog”

Jebroer is al jaren bezig in de hardere stijlen en lijkt hier voorlopig ook nog niet klaar mee te zijn. Zo kwam vandaag nog zijn allernieuwste track ‘Flitsmeister’ samen met Outsiders officieel uit. Dit festivalseizoen zal je hem dan ook zeker terugvinden op de enige feesten, onder andere op het grootse Intents Festival.

Jebroer x Outsiders – FLITSMEISTER 🙏🏻 Nu op Spotify 🚀 Vanmiddag de video

Een bericht gedeeld door #JEBROER4LIFE (@jebroer4life) op

Omslagfoto via Facebook-pagina XXlerator

Reacties

 • Peter 12 april 2019 - 12:31

  Ik vind persoonlijk dat hij en de mensen die hij mee neemt lekker weg kunnen blijven van de hardstyle scene. Ik heb juist het idee dat het hooligan imago aan het wegvagen is behalve bij zijn muziek en fans.

  (16)
  Quote
 • Timothy 12 april 2019 - 21:07

  Dit slaat compleet nergens op

  (8)
  Quote
 • Ben 13 april 2019 - 13:51

  Ik wil niet dat deze lowlife met harstyle word geacocieerd.

  (8)
  Quote
 • René 15 april 2019 - 12:52

  Haha deze man komt nooit in de buurt bij de egt grote namen. Laat hem eerst maar een een fatsoenlijk nr maken. Niet zoals kind can de duivel 🤮

  (2)
  Quote

Reageren